Laatste nieuw van QNP ICT Breda

QNP is gecertificeerd!

QNP is gecertificeerd
02-04-2020

Kwaliteit is maatgevend!

Als sinds jaar en dag staat QNP garant voor hoogwaardige ICT en Telecom dienstverlening. Dat betekent dat wij ons werk goed moeten doen en dat wij de goede dingen moeten doen. Dit alles op een kwalitatief hoog niveau, om onze relaties continuïteit te bieden voor hun ICT en Telecom systemen. Juist omdat we van mening zijn dat we dit al jaren zeer serieus nemen en zeer goed ten uitvoer brengen, hebben we een stapje extra gezet om dit verder uit te dragen naar onze relaties.

Een belangrijk onderdeel van ons werk is uiteraard informatiebeveiliging. Hoe zorgen we ervoor dat het geautomatiseerd systeem van onze relaties zo veel mogelijk beschikbaar is. Dat de integriteit van alle data die we verwerken gewaarborgd is en dat data van onze relaties niet in verkeerde handen komt. Vraagstukken die voor ons vanzelfsprekend zijn. Daarom hebben wij onszelf eind 2019 de taak gesteld om dit onafhankelijk te laten toetsen en certificeren. Een toetsingstraject waarin we ruimte gezien hebben om een aantal zaken nog net even iets beter te gaan doen, maar waarin we vooral heel vaak bevestigd zagen dat we de dingen al heel goed doen.

Het resultaat van de toetsing mag er zijn en daar zijn we trots op. Namelijk certificering voor zowel de NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017 en de NEN 7510-1:2017. Deze ISO en NEN certificering is een bekroning op ons werk en voor ons beleid. Maar het belangrijkste is, dat deze certificering u als onze (toekomstige) relatie de zekerheid geeft dat uw ICT en Telecom systemen bij ons in goede handen zijn.

Theo van Rijen

Theo van Rijen
Directeur

Meest Recent

 • René van Vossen Servicedesk CoördinatorMaak kennis met René
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.
 • QNP ICT GidionMaak kennis met Gidion
  Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.
 • Verbeter je digitale beveiliging, zo doe je dat!
  ​Bijna dagelijks melden nieuwsmedia nieuwe cybercrime gevallen. De politie ziet een enorme toename in het aantal cybercrime meldingen sinds het uitbreken van de coronacrisis.
 • Maak kennis met Karel van SeetersMaak kennis met Karel
  Mijn naam is Karel van Seeters, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Werkzaam bij QNP als Servicedesk Engineer.
 • Even voorstellen Jasper van den BrinkEven voorstellen Jasper van den Brink
  Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben. Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche.