Laatste nieuw van QNP ICT Breda

QNP is gecertificeerd!

QNP is gecertificeerd
02-04-2020

Kwaliteit is maatgevend!

Als sinds jaar en dag staat QNP garant voor hoogwaardige ICT en Telecom dienstverlening. Dat betekent dat wij ons werk goed moeten doen en dat wij de goede dingen moeten doen. Dit alles op een kwalitatief hoog niveau, om onze relaties continuïteit te bieden voor hun ICT en Telecom systemen. Juist omdat we van mening zijn dat we dit al jaren zeer serieus nemen en zeer goed ten uitvoer brengen, hebben we een stapje extra gezet om dit verder uit te dragen naar onze relaties.

Een belangrijk onderdeel van ons werk is uiteraard informatiebeveiliging. Hoe zorgen we ervoor dat het geautomatiseerd systeem van onze relaties zo veel mogelijk beschikbaar is. Dat de integriteit van alle data die we verwerken gewaarborgd is en dat data van onze relaties niet in verkeerde handen komt. Vraagstukken die voor ons vanzelfsprekend zijn. Daarom hebben wij onszelf eind 2019 de taak gesteld om dit onafhankelijk te laten toetsen en certificeren. Een toetsingstraject waarin we ruimte gezien hebben om een aantal zaken nog net even iets beter te gaan doen, maar waarin we vooral heel vaak bevestigd zagen dat we de dingen al heel goed doen.

Het resultaat van de toetsing mag er zijn en daar zijn we trots op. Namelijk certificering voor zowel de NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017 en de NEN 7510-1:2017. Deze ISO en NEN certificering is een bekroning op ons werk en voor ons beleid. Maar het belangrijkste is, dat deze certificering u als onze (toekomstige) relatie de zekerheid geeft dat uw ICT en Telecom systemen bij ons in goede handen zijn.

Theo van Rijen

Theo van Rijen
Directeur

Meest Recent

 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.
 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Hybride werken wordt steeds meer de standaard in de BV NL. Werknemers werken vanuit verschillende locaties, zoals thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg.
 • Hybride vergaderen
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?