Altijd de nieuwste software

Wie kiest voor cloud, kiest Software as a Service; altijd over de nieuwste software.

Flexibel op- en afschalen

Met cloud schaal je maandelijks eenvoudig het aantal werkplekken naar behoefte op en af.

Betalen naar gebruik

Je betaalt nooit te veel, want met cloud betaal je naar gebruik. Niks meer, niks minder.

De vele voordelen van de cloud

Werken in de cloud betekent dat je gebruik maakt van Software as a Service, kortweg SaaS. Het grote voordeel van SaaS is dat je medewerkers altijd beschikken over de nieuwste software. Daarnaast kun je flexibel op- en afschalen, betaal je per werkplek en is het technisch beheer goed geregeld. De Moderne Werkplek is een perfect voorbeeld van de mogelijkheden van werken in de cloud.

Wat is de Cloud eigenlijk?

Het begrip ‘Cloud’ laat zich op verschillende manieren uitleggen. Het komt erop neer dat je gegevens en/of applicaties centraal zijn opgeslagen in een datacenter. Er is onderscheid tussen een Public Cloud, Private cCoud en Hybride cloud. Deze laatste is een mengvorm van Public en Private cloud. Welke Cloud-vorm je kiest, hangt af van de wensen en eisen van je organisatie.

Public Cloud

Met een Public Cloud bedoelen we de service en datacenters van grote aanbieders als Microsoft Azure, Amazone Web Services (AWS) en Google. Een Public Cloud is optimaal schaalbaar, internationaal georiënteerd, biedt veel koppelvlak, geo-redundantie en optimale security. Public Clouds functioneren ook steeds meer als business en development platform met mogelijkheden voor Artificial Intelligence (A.I.), big data en Business Intelligence (BI).

Private Cloud

Met een Private Cloud kies je er bij QNP voor om je ICT volledig of gedeeltelijk in een van onze datacenters onder te brengen. Je krijgt de beschikking over eigen resources en weet precies waar je gegevens zich bevinden. Onze Cloud-specialisten verzorgen het beheer en je betaalt een vaste prijs per maand. Vaak bieden wij deze dienstverlening aan in combinatie met connectiviteit, bijvoorbeeld van KPN. Andere partners voor Cloud-projecten zijn Northsea, HPe, Microsoft, Nerdio en Nimble.

Referenties

bowltech maarten

"Het liefst wil ik helemaal niet na hoeven denken over onze ICT."

Maarten Sterken

Bowltech Group

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!