ICT Consultancy

Steeds vaker wordt ons gevraagd om klanten te ondersteunen in het gebruik van de werkplek en de kantoor applicaties.

ictconsultancy

Ondersteunen en begeleiden van klanten

Steeds vaker wordt QNP gevraagd om klanten te ondersteunen in het gebruik van de werkplek en de kantoor applicaties. Denk hierbij o.a. aan Office, Windows 10/11, SharePoint, Teams en dergelijke.

Dit deskundig advies en begeleiding zorgt ervoor dat je applicaties effectiever gebruikt om zo je zakelijke doelen te bereiken en de algehele prestaties te verbeteren. Een consultant van QNP werkt doorgaans samen met jou om eerst de behoeften te beoordelen en gebieden te identificeren waar de applicaties efficiënter gebruikt kunnen worden.

De specifieke diensten

De specifieke diensten die door een consultant van QNP worden geleverd, kunnen variëren afhankelijk van jouw behoeften.

Beoordeling en planning: een consultant van QNP kan je helpen bij het evalueren van je huidige kantoorapplicaties en het identificeren van verbeter- of uitbreidingsgebieden.
Ontwerp en implementatie van oplossingen: een consultant van QNP kan helpen bij het ontwerpen en implementeren van op maat gemaakte oplossingen binnen SharePoint en of Teams die zijn toegesneden op de specifieke behoeften van jouw organisatie.
Projectmanagement: een consultant van QNP kan de implementatie van diverse IT projecten van begin tot eind overzien en begeleiden.
Training en ondersteuning: een consultant van QNP kan training en ondersteuning bieden om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers zijn toegerust om jouw nieuwe applicaties effectief te gebruiken.

Wil je meer weten over onze consultants en wat ze voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met je accountmanager. 

Meer nieuws

sessiesqnp

Inspiratiesessies

Op donderdag 22 juni a.s. organiseren wij inspiratiesessies over SharePoint, (Micosoft365) Security en Azure Virtual Desktop.

kettingblogjanuari

De verantwoordelijkheid voor digitale veiligheid strekt zich uit voorbij de grenzen van de eigen organisatie.

Het is altijd verstandig om te investeren in de volwassenheid van informatiebeveiliging en cybersecurity, vooral gezien de voortdurende toename van bedreigingen. De komst van NIS2 benadrukt nog meer het belang hiervan. Ga tijdig aan de slag!

azurevirtualdesktop[3]

Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop - verander de manier waarop je werkt, verander de toekomst van jouw bedrijf!

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!