Professioneel & specialistisch

Door onze ervaring weten we precies welke hard-en software past bij jouw uitdaging.

De zekerheid van A-merken

We werken uitsluitend met gerenommeerde partners, leveranciers en een selectie A-merken.

Persoonlijke aanpak

We verdiepen ons in jouw uitdagingen en stemmen onze oplossingen hier naadloos op af.

cybersecurity e learning qnp(1)

Waarom e-learning?

Security awareness is geen project, maar een proces. Cybercriminelen maken graag misbruik van medewerkers die digitale gevaren en risico’s onderschatten of niet weten wat ze precies moeten doen in bepaalde situaties. Met onze speciaal ontwikkelde en geteste programma’s geef je doorlopend invulling aan security awareness. In onze interactieve e-learnings bieden we je medewerkers de juiste handvatten om risico’s op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy te herkennen en er goed mee om te gaan. Zo zorg je ervoor dat jouw medewerkers altijd de nieuwste cyberbeveiligingsrisico’s (her)kennen en de juiste maatregelen nemen om je organisatie te beschermen. Creëer een (cyber)veilige werkomgeving!

Wat doen we?

Onze e-learnings bestaan uit verschillende onderdelen:

 • Voorbereiding en eerste uitrol
  Op basis van je wensen (bijvoorbeeld voor het gebruik van animatiefilmpjes, uitleg in tekst of real-life filmpjes) bepalen we de best passende vorm en inhoud van de e-learning. We configureren het trainingsplatform, helpen met het informeren en aansluiten van alle gebruikers, maken groepen aan waaraan verschillende programma’s kunnen worden geleverd en zorgen voor de eerste opzet en ingebruikname van deze programma’s. Een ingelogde gebruiker komt direct in het leerprogramma dat beschikbaar is gesteld. Je houdt vervolgens zelf de regie over de awareness-programma’s, uiteraard kunnen wij je hier ook bij ondersteunen.
 • Uitrollen van nieuwe programma’s
  Beheerders krijgen toegang tot een bibliotheek met trainingsmodules, games en kennistesten over de verschillende thema’s rondom informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Met deze content, die in meerdere talen wordt aangeboden, stelt eenvoudig verschillende trainingsprogramma’s samen die aansluiten bij de doelen en wensen van je organisatie.
 • Rapportages
  Met de rapportagetool heb je real-time inzicht in de voortgang en resultaten van gebruikers en kun je zelf rapportages en certificaten voor gebruikers of groepen genereren. Hiermee vergroot je de motivatie voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen.

De drie grootste voordelen van e-learning

 • Interactief leren
  Met interactieve modules, met bijvoorbeeld video’s en quizzen, is cyber E-learning leuk en uitdagend. Het stimuleert de deelnemers om deel te nemen aan de training en zorgt ervoor dat de verworven kennis beter blijft hangen.
 • Flexibiliteit dankzij modulaire opbouw
  Het complete programma kan in volgorde, selectie en timing naar wens worden aangepast. Zo kun je een trainingsprogramma samenstellen dat perfect aansluit op de wensen van de organisatie. Elk jaar worden nieuwe modules toegevoegd.
 • Laagdrempelig
  De modules zijn kort en toegankelijk. Medewerkers kunnen de training in hun eigen tempo, op elk moment en vanaf elke locatie volgen. Elke module is in 5 tot 15 minuten te doorlopen en traint op alle vaardigheden die nodig zijn om veilig te werken.

Klanten aan het woord

bowltech maarten

"Het liefst wil ik helemaal niet na hoeven denken over onze ICT."

Maarten Sterken

Bowltech Group

rhf 6226

"Het voelt niet of er iets is veranderd, maar het werkt gewoon heel fijn."

Peter-Paul Verhoeven

Van der Sande Makelaars

Adviesgesprek aanvragen

rhf 6827 2
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Maarten helpt je graag verder!