Doordachte aanpak

De aanleg van Wifi-netwerk begint met een uitgebreide site survey. Voor alle zekerheid

Doen waar je goed in bent

Onze Wifi-specialisten regelen het netwerk. Een professionele installatiepartner doet de montage.

Aandacht voor security

We zorgen voor een feilloos werkend Wifi-netwerk, dat ook optimaal beveiligd is.

Het fundament: een uitgebreide site survey

Bij de aanleg van een Wifi-netwerk gaan we niet over één nacht ijs. Elk project begint met een uitgebreide site survey; een onderzoek op jouw locatie. Met geavanceerde software en meetapparatuur brengen we de situatie van je gebouw en terrein in kaart. We vragen plattegronden op, onderzoeken de bouwstructuur en kijken of er stellingen staan. Zo krijgen we een goed beeld van de (on)mogelijkheden van het netwerk voor jouw organisatie.

Professionele installateur

Het site survey wijst uit waar de Wifi-zenders moeten komen. We willen graag weten wat het doel is van je Wifi-netwerk, zodat we kunnen bepalen welke hardware geschikt is. De montage van de zenders laten we over aan een professionele installatiepartner. Uiteraard werken we uitsluitend met de beste apparatuur van onder andere Extreme Networks, Unify Ubicity, HPe en Fortinet.

Optimalisatie en security

Na de montage verzorgen wij de ingebruikname van het netwerk. We segmenteren op basis van verwachte belasting. Denk aan (zorg)domotica, camerasystemen, internet, Sonos, gastnetwerk, kantoorgebruik etc. Ook stellen we voorrangsprincipes in, bijvoorbeeld door de capaciteit van het gastnetwerk te beperken. Tot slot meten we alles door en anticiperen we op storingsbronnen. Ook besteden we veel aandacht aan security, waaronder een doordacht wachtwoordgebruik.

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!