Zorgeloos
vooruit.

Geen zorgen voor vandaag en voorbereid op de toekomst. Met de ICT-oplossingen van QNP brengen we je zorgeloos vooruit!

Neem contact op!
rhf 6972

Efficiëntie en kwaliteit

QNP helpt jouw organisatie beter te presteren en mensen efficiënter en veiliger samen te laten werken. Een ideale werkplek die op basis van de behoeften van jou en jouw organisatie is ingericht. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in jouw business en uitdagingen. Door de inzet van bewezen en innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service, helpen we jou bij het realiseren van jouw doelstellingen. 

security over ons

Security check

QNP levert een ICT-omgeving die betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig is. Op deze manier creëren we een ideale werkomgeving voor je werknemers. Daarbij leveren we mooie maatwerk opdrachten op met passend advies. We spelen in op de behoeften en wensen van onze klant. Alles wat je aan ICT nodig hebt, bedenken, bouwen, onderhouden en beheren wij. Het is niet de techniek die ons drijft, maar de drive om te leveren wat jouw organisatie nodig heeft. Zo creëren we een veilige stabiele service omgeving voor onze klanten en werknemers. QNP adviseert, levert, installeert en beheert. 

Samen voor meer dan ICT

Onze communicatief vaardige werknemers hebben aandacht voor onze klanten en leverancier. Samen brengen we creatieve ideeën tot leven met de producten waarvan we weten dat ze de juiste kwaliteit garanderen. Bij QNP werken mensen zoals jij. Professionals met een no-nonsense instelling en passie voor hun vak. We zijn benaderbaar, transparant en nemen onze verantwoordelijkheid. Maak kennis met de specialisten van QNP!

Kwaliteit is maatgevend

Als sinds jaar en dag staat QNP garant voor hoogwaardige ICT en Telecom dienstverlening. Dit alles proberen wij op een kwalitatief hoog niveau uit te voeren om onze relaties continuïteit te bieden voor hun ICT en Telecom systemen. 

Een belangrijk onderdeel van ons werk is uiteraard informatiebeveiliging. Dat de integriteit van alle data die we verwerken gewaarborgd is en dat data van onze relaties niet in verkeerde handen komt. Vraagstukken die voor ons vanzelfsprekend zijn. Daarom hebben wij onszelf eind 2019 de taak gesteld om dit onafhankelijk te laten toetsen en certificeren. 

Het resultaat van de toetsing: Certificering voor zowel de NEN7510 als ISO27001. Deze certificering is een bekroning op ons werk en voor ons beleid. Daar zijn we trots op.
Maar het belangrijkste is, dat deze certificering jou als onze (toekomstige) relatie de zekerheid geeft dat je ICT en Telecom systemen bij ons in goede handen zijn. 

QNP heeft in 2022 de ISAE 3402 SOC1 certificering behaald. ISAE 3402 is een internationale auditstandaard voor rapportage over uitbestede procesbeheersing. Het wordt gebruikt om te controleren of organisaties effectieve beheersmaatregelen hebben geïmplementeerd om de kritieke processen van hun klanten te beschermen.

Met aandacht voor anderen

Betrokkenheid bij klanten en leveranciers vinden wij belangrijk. Wij investeren in onze relaties, zijn altijd bereikbaar en zijn de laatste die van tafel gaan. Wij verdiepen ons in jouw behoeften, doelstellingen, werkwijze en bedrijfsrisico’s. Op basis daarvan gaan we voor je aan de slag en slaan we voor jou de brug tussen techniek en business. 

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!