Het begint met advies

Er is veel mogelijk op het gebied van telefonie. Wij adviseren je over de beste oplossing voor jouw organisatie.

Vast, mobiel of online

Bij QNP maak je kennis met de vergaande mogelijkheden van Cloud-telefonie.

Onafhankelijk advies

Je eigen online beheeromgeving. Zo ben je wel verbonden, maar niet gebonden.

De voordelen van VoIP zakelijk

Zakelijk bellen via VoIP brengt veel voordelen met zich mee. We zetten de belangrijkste voordelen op een rij:

VoIP is relatief goedkoop
De belangrijkste reden dat veel bedrijven voor VoIP kiezen, is kosten gedreven. VoIP is goedkoper dan een traditionele telefooncentrale. Nog een voordeel is dat je uitgaven aan telefonie elke maand gelijk blijven en niet plots stijgen als je een maand een keer veel meer belt dan normaal.

Alle communicatie op één apparaat
Met zakelijke VoIP-telefonie combineer je alle vormen van communicatie op één apparaat, zoals bellen, chatten, voicemail en natuurlijk je telefoongesprekken. Dit is handig op kantoor en nóg handiger als je veel vanuit huis of andere locaties werkt.

Overal bereikbaar
Als je belt via VoIP ben je overal bereikbaar, zelfs met een vast telefoonnummer. Je kunt met een vast nummer bellen via je laptop, tablet of mobiele telefoon vanaf elke denkbare locatie: op kantoor, thuis of aan de andere kant van de wereld. Met VoIP zakelijk maak je waar je ook bent gebruik van de telefoniefuncties, zoals je op kantoor gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan gesprekken doorverbinden naar een collega of zien met wie een collega aan het bellen is.

Met VoIP ben je klaar voor de toekomst

Aanbieders van telefonie richten zich steeds meer op VoIP-oplossingen en de mogelijkheden worden alsmaar uitgebreider. Zo is VoIP naadloos te integreren met de andere systemen binnen je bedrijf, zoals je CRM-pakket. Voeg daaraan toe dat veel bedrijven er tegenwoordig voor kiezen om hybride of volledig op afstand te werken en de optelsom is compleet: zakelijke VoIP-telefonie is dé oplossing van de toekomst!

VoIP voor jouw organisatie

Met zakelijk bellen via VoIP bespaar je eenvoudig op je maandelijkse telefoonkosten. Daarnaast ben je overal bereikbaar en helemaal klaar voor de toekomst. Wil jij gebruik maken van zakelijk bellen via VoIP? Wij zorgen ervoor dat je VoIP-verbinding perfect wordt geïnstalleerd. Zo bel je zonder zorgen over het internet en weet je zeker dat je VoIP-telefonie naadloos aansluit op al je andere ICT-systemen.

Adviesgesprek aanvragen

ronald konings qnp
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Ronald helpt je graag verder!