Professioneel & specialistisch

Door onze ervaring weten we precies welke hard-en software past bij jouw uitdaging.

De zekerheid van A-merken

We werken uitsluitend met gerenommeerde partners, leveranciers en een selectie A-merken.

Persoonlijke aanpak

We verdiepen ons in jouw uitdagingen en stemmen onze oplossingen hier naadloos op af.

Voor- en nadelen van ICT in eigen beheer

Je hebt twee opties om de ICT van je organisatie te regelen: houd je het in eigen beheer of ga je de ICT uitbesteden? Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor ICT in eigen beheer: je houdt een gevoel van controle en bij vragen kun je makkelijk even naar de ICT-afdeling lopen.

Echter lopen MKB’ers en kleinere instellingen die hun ICT in eigen beheer hebben vaak tegen de nodige uitdagingen aan. Een kleine organisatie zal niet zo snel een volwaardige ICT-afdeling optuigen. Vaak begint het bij één persoon, waardoor de afhankelijkheid groot is. Ziekte of vakanties kunnen dan de nodige problemen opleveren. Daarbij is het vakgebied ICT heel breed en kennisintenstief. Het is vrijwel onmogelijk dat één ICT-medewerker over alle kennis en vaardigheden beschikt om de gehele ICT te verzorgen. Met 40+ specialisten heeft QNP deze kennis uiteraard wel aan boord om u volledig te ontzorgen.

Uitbesteden van je ICT beheer aan QNP

Door je ICT te outsourcen aan QNP krijg je toegang tot een volledige ICT-afdeling met alle benodigde en actuele kennis. Zonder dat je zelf een heel ICT-team in dienst hoeft te hebben. Je profiteert daarbij van de volgende voordelen:

  1. Met name voor het MKB en kleinere instellingen is het goedkoper om de ICT uit te besteden dan om zelf gekwalificeerde IT-medewerker in dienst te nemen
  2. Binnen een ICT-bedrijf werken mensen met kennis van verschillende vakgebieden binnen ICT: elk onderdeel van het ICT-beheer wordt tot in de puntjes geregeld
  3. Je bent niet afhankelijk van één persoon: bij het uitbesteden van je ICT-beheer weet je zeker dat er altijd iemand voor je klaar staat om ICT-kwesties op te lossen
  4. Je systeem wordt 24/7 proactief bewaakt en onderhouden, waardoor alles ook buiten de normale werktijden goed blijft draaien

Ook niet onbelangrijk: als je je ICT uitbesteedt aan QNP, hoef je zelfs de voordelen van ICT in eigen beheer niet te missen. Onze dienstverlening is persoonlijk, de lijnen zijn kort en je hebt een vaste contactpersoon. Ook komen we graag bij je langs voor fysieke ondersteuning op locatie.

Zij zijn zorgeloos. Jij ook?

burger king
gvt
2focus logo. logo medium
logo ardo qnp
logo avoord
logo
1398794153 e4bed66ceac21ca71b601dad37b268540e766770c84216c8ec1351bb4fc26e61 d 640
logo blom verkeersschool
koninggroep logo
duo penotti logo
hofkenshig
maas jacobs logo(2)
partners 7 1
moeke logo
logo rassers
download[3]
logo[1]
2560px sysmex company logo.svg
download[4]

Wat valt er bij QNP onder ICT-beheer?

Als je ervoor kiest om het ICT-beheer van je organisatie uit te besteden aan QNP, kun je op ons rekenen voor verschillende kennisgebieden, zoals:

Cloud
Dankzij onze cloud-oplossingen hebben je medewerkers altijd en overal toegang tot hun bestanden en bedrijfsapplicaties. Wij adviseren je en helpen je aan de best passende private, public of hybride cloud-oplossing voor je organisatie.

ICT-infrastructuur/netwerkbeheer
Door jouw ICT-infrastructuur uit te besteden zorgen we voor een sterk fundament waarop de technologie binnen je organisatie draait. Met de juiste hardware, firewalls, routers, switches, bekabeling en draadloze oplossingen zorgen we voor een perfect werkende ICT-omgeving. Die draait én blijft draaien.

Werkplek beheer
Besteed je werkplek beheer uit aan ons en we zorgen ervoor dat jij en je collega’s veiliger en efficiënter (samen)werken. De moderne werkplek van QNP is flexibel, veilig, schaalbaar, toekomstbestendig en vanaf elke locatie en elk device te gebruiken. Ook telefonie maakt steeds vaker onderdeel uit van de moderne werkplek. Wij helpen je bij de overstap naar deze nieuwe manier van werken en we zorgen ervoor dat alle systemen up-to-date blijven.

Voor meer informatie omtrent onze dienstverlening kunt u altijd contact opnemen of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. We kijken dan samen naar een maatwerk oplossing voor jouw organisatie.

Waarom ICT-beheer uitbesteden aan QNP?

Je ICT-beheer uitbesteden aan QNP in Breda betekent samenwerken met een team hard werkende specialisten met een no-nonsense instelling en passie voor het ICT-vak. Wij zorgen dat de bedrijfsapplicaties binnen je organisatie probleemloos werken en dat je medewerkers altijd optimaal bereikbaar zijn. Wat je ook nodig hebt aan ICT- en telecomfaciliteiten, wij ontwerpen, implementeren, onderhouden en beheren ze. Dit kun je verwachten als je het ICT-beheer uitbesteedt aan QNP:

  1. 24/7 ondersteuning op locatie en of afstand
  2. De zekerheid dat je systemen optimaal beveiligd zijn
  3. Ervaren in meerdere branches en NEN& ISO-gecertificeerd
  4. Wij ontzorgen je volledig of we springen bij waar nodig
  5. De vrijheid om zorgeloos door te gaan met je werk; wij zorgen dat je bedrijfsapplicaties altijd goed werken

Wij staan voor je klaar. Altijd. Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Klanten aan het woord

rhf 6420

"We vertrouwen al zo lang op QNP, het komt altijd goed!"

Werner Zandbergen

Van de Kar

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!