Professioneel & specialistisch

Door onze ervaring weten we precies welke hard-en software past bij jouw uitdaging.

De zekerheid van A-merken

We werken uitsluitend met gerenommeerde partners, leveranciers en een selectie A-merken.

Persoonlijke aanpak

We verdiepen ons in jouw uitdagingen en stemmen onze oplossingen hier naadloos op af.

Belang ICT-infrastructuur

Een storing zorgt ervoor dat het werk stil komt te liggen en dat kan veel geld kosten en ergernissen opleveren. Ondanks het belang van een goed werkende ICT-infrastructuur hebben veel organisaties er moeite mee om deze goed op te zetten. Het ontwerpen, implementeren en beheren van een ICT-infrastructuur is complex en vereist specifieke expertise. Deze expertise vind je bij QNP.

Door het ICT-beheer van je organisatie uit te besteden aan een gespecialiseerde partner, weet je zeker dat de ICT goed geregeld en optimaal beveiligd is. De systemen draaien en blijven draaien. Dat zorgt voor zekerheid en geeft een gevoel van rust.

Ben jij klaar om je ICT-beheer uit te besteden aan een betrouwbare en betrokken partner? Wij staan 24/7 voor je klaar. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

ICT in eigen beheer of outsourcen?

Je hebt twee opties om de ICT van je organisatie te regelen: houd je het in eigen beheer of ga je de ICT uitbesteden? Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor ICT in eigen beheer: je houdt een gevoel van controle en bij vragen kun je makkelijk even naar de ICT-afdeling lopen.

rhf 6966

Een eigen ICT-afdeling werkt vooral goed bij grote organisaties. MKB’ers en kleinere instellingen die hun ICT in eigen beheer hebben, lopen vaak tegen de nodige uitdagingen aan. Een kleine organisatie zal niet zo snel een volwaardige ICT-afdeling optuigen. Vaak begint het bij één persoon, waardoor de afhankelijkheid groot is. Ziekte of vakanties kunnen dan de nodige problemen opleveren. Daarbij is het vakgebied ICT heel breed en kennisintenstief. Het is vrijwel onmogelijk dat één ICT-medewerker over alle kennis en vaardigheden beschikt om de gehele ICT te verzorgen.

Door je ICT te outsourcen aan QNP krijg je toegang tot een volledige ICT-afdeling met alle benodigde en actuele kennis. Zonder dat je zelf een heel ICT-team in dienst hoeft te hebben. Je profiteert daarbij van de volgende voordelen:

 1. Met name voor het MKB en kleinere instellingen is het goedkoper om de ICT uit te besteden dan om zelf gekwalificeerde IT-medewerker in dienst te nemen
 2. Binnen een ICT-bedrijf werken mensen met kennis van verschillende vakgebieden binnen ICT: elk onderdeel van het ICT-beheer wordt tot in de puntjes geregeld
 3. Je bent niet afhankelijk van één persoon: bij het uitbesteden van je ICT-beheer weet je zeker dat er altijd iemand voor je klaar staat om ICT-kwesties op te lossen
 4. Je systeem wordt 24/7 proactief bewaakt en onderhouden, waardoor alles ook buiten de normale werktijden goed blijft draaien

Ook niet onbelangrijk: als je je ICT uitbesteedt aan QNP, hoef je zelfs de voordelen van ICT in eigen beheer niet te missen. Onze dienstverlening is persoonlijk, de lijnen zijn kort en je hebt een vaste contactpersoon. Ook komen we graag bij je langs voor fysieke ondersteuning op locatie.

Wat valt er bij QNP onder ICT-beheer?

Als je ervoor kiest om het ICT-beheer van je organisatie uit te besteden aan QNP, kun je op ons rekenen voor verschillende kennisgebieden.

 • Cloud
  Dankzij onze cloud-oplossingen hebben je medewerkers altijd en overal toegang tot hun bestanden en bedrijfsapplicaties. Wij adviseren je en helpen je aan de best passende private, public of hybride cloud-oplossing voor je organisatie.

 • ICT-infrastructuur
  De ICT-infrastructuur is het fundament waarop de technologie binnen je organisatie draait. Met de juiste hardware, firewalls, routers, switches, bekabeling en draadloze oplossingen zorgen we voor een perfect werkende ICT-omgeving.

 • Moderne werkplek
  De moderne werkplek is flexibel, veilig, schaalbaar, toekomstbestendig en vanaf elke locatie en elk device te gebruiken. Ook telefonie maakt steeds vaker onderdeel uit van de moderne werkplek. Wij helpen je bij de overstap naar deze nieuwe manier van werken en we zorgen ervoor dat alle systemen up-to-date blijven.

 • Wifi
  Zowel thuis als op kantoor kunnen we niet meer zonder draadloos internet. Een snel en veilig wifinetwerk is daarom essentieel voor elke organisatie. Wij zorgen ervoor dat je wifinetwerk veilig en stabiel 24/7 blijft werken.

 • Verbindingen
  We leven in een wereld die altijd online is. Dat vraagt om een degelijke ICT-infrastructuur en betrouwbare verbindingen. Wij zorgen voor de bekabeling en bieden indien nodig redundantie, zodat je in geval van een storing altijd kunt terugvallen op een tweede verbinding en downtime tot een minimum wordt beperkt.

Waarom ICT-beheer uitbesteden aan QNP?

Je ICT-beheer uitbesteden aan QNP in Breda betekent samenwerken met een team hard werkende specialisten met een no-nonsense instelling en passie voor het ICT-vak. Wij zorgen dat de bedrijfsapplicaties binnen je organisatie probleemloos werken en dat je medewerkers altijd optimaal bereikbaar zijn. Wat je ook nodig hebt aan ICT- en telecomfaciliteiten, wij ontwerpen, implementeren, onderhouden en beheren ze. Dit kun je verwachten als je het ICT-beheer uitbesteedt aan QNP:

 1. De vrijheid om zorgeloos door te gaan met je werk; wij zorgen dat je bedrijfsapplicaties altijd goed werken
 2. Ondersteuning op locatie en op afstand
 3. De zekerheid dat je systemen optimaal beveiligd zijn
 4. Persoonlijke dienstverlening: wij denken met je mee
 5. Wij ontzorgen je volledig of we springen bij waar nodig
 6. 24/7 per dag ondersteuning

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van ICT-beheer voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Referenties

huisartsenteam

"Ik zie de samenwerking met QNP als een strategisch partnership"

Gelske van Aken

Zorggroep Het Huisartsenteam

rhf 6420

"We vertrouwen al zo lang op QNP, het komt altijd goed!"

Werner Zandbergen

Van de Kar

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!