Bedrijfscontinuïteit gewaarborgd

De zekerheid dat je bij je gegevens kunt, ook bij calamiteiten of een ransomware-aanval.

Lokale dataopslag

Je bestanden en applicaties staan in een optimaal beveiligd datacenter in Nederland.

E-mail & agenda

Back-ups van data en applicaties, maar ook exchange data slaan we tot zeven jaar veilig op.

Eigen verantwoordelijkheid voor back-ups

Toegang tot data en applicaties is cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit van je organisatie. Werken met office 365 is echter geen garantie als het gaat om de verantwoordelijkheid voor goede en betrouwbare back-ups. Die ligt te allen tijde bij de eigenaar van de gegevens en niet bij Microsoft. Het is dan ook een misvatting dat je van de data en applicaties die zijn opgeslagen in de cloud geen back-up hoeft te maken!

Waar staat je data?

Met een clouddienst staan je gegevens en applicaties, waaronder exchange data zoals e-mails en agenda’s, in de cloud. Maar weet je ook waar? Vast niet! Hoe vervelend dat is, merk je als je te maken krijgt met een calamiteit. Bijvoorbeeld als de clouddienst het laat afweten of als je door hackers te maken krijgt met een ransomware-aanval, waardoor je geen toegang meer hebt tot je gegevens.

Dataopslag: lokaal en optimaal beveiligd

Met onze Microsoft 365 back-up service die we volledig inrichten met n-able software, kies je voor een geavanceerd systeem om je data en applicaties efficiënt en eenvoudig terug te halen als het nodig is. Dat geldt voor je e-mail- en agendabestanden van exchange. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen in onze optimaal beveiligde datacenters in Nederland.

Waarborg je bedrijfscontinuïteit

Veel organisaties staan er niet bij stil dat ook e-mails een back-up nodig hebben. Outlook maakt geen back-up van e-mails ouder dan 30 dagen, die uit de prullenbak zijn verwijderd. Gebruikers hebben al snel de neiging om oude e-mails te verwijderen om ruimte te besparen. Dat kan vervelend uitpakken of zelfs wettelijke gevolgen hebben voor gereguleerde sectoren, zoals de gezondheidszorg, advocatenkantoren en banken. Kortom, waarborg de continuïteit van je organisatie met onze back-up service. Die bewaart al je data tot wel zeven jaar terug! 

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!