Professioneel & specialistisch

Door onze ervaring weten we precies welke hard-en software past bij jouw uitdaging.

De zekerheid van A-merken

We werken uitsluitend met gerenommeerde partners, leveranciers en een selectie A-merken.

Persoonlijke aanpak

We verdiepen ons in jouw uitdagingen en stemmen onze oplossingen hier naadloos op af.

cybersecurity escape room 1 qnp

Waarom cybersecurity Escape Room?

Onze Cybersecurity Escape Room creëert bewustzijn en begrip voor de risico’s en gevaren van cyberaanvallen en leert medewerkers in spelvorm hoe ze deze kunnen herkennen en voorkomen. Het is een aansprekende en uitdagende manier om medewerkers te betrekken en te motiveren om veiligheidsprotocollen en best practices serieus te nemen. Het geeft medewerkers ook de kans om te oefenen met het toepassen van hun kennis en vaardigheden in een realistisch scenario. Een Cybersecurity Escape Room dient ook als teambuilding activiteit en draagt bij aan een positieve veiligheidscultuur binnen een organisatie.

Wat doen we?

Een cybersecurity Escape Room bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De Escape Room
  De Escape Room begint met een realistische phishing-simulatie. Vervolgens gaan medewerkers de uitdaging aan om te ontsnappen uit een speciaal ontworpen truck. Tijdens het spel worden medewerkers geconfronteerd met verschillende onderwerpen zoals phishing, privacy, social engineering en ransomware. Het uitvoeren van zowel analoge als digitale opdrachten stelt medewerkers voor keuzes die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer of thuis. Medewerkers spelen ongeveer 30 minuten het cybersecurity-spel, waarna ze 15 minuten napraten met een cybersecurity-expert. In nog geen uur tijd wordt duidelijk wat de gevaren van cybercrime zijn.
 • Nabespreking
  Na de Escape Room kunnen we een nabespreking organiseren waarin de onder tijdsdruk gemaakte fouten en keuzes worden besproken en waarbij het belang van goede communicatie en het inzicht in de gevolgen van het handelen worden benadrukt.

De drie grootste voordelen van een cybersecurity Escape Room

 • Verhoogt in korte tijd het bewustzijn van deelnemers
  Doordat deelnemers actief bezig zijn met het oplossen van beveiligingsproblemen in de vorm van een spel, raken ze meer betrokken en bewust van de risico’s en gevolgen van onveilig gedrag.
 • Maakt beveiligingsrisico’s tastbaar
  Door de risico’s op een interactieve manier te presenteren en te laten zien wat de gevolgen kunnen zijn, wordt het voor deelnemers tastbaarder en kunnen ze zich beter voorstellen wat er kan gebeuren bij een aanval.
 • Stimuleert teamgeest en communicatie
  Bij het oplossen van de puzzels en het vinden van oplossingen is samenwerking en communicatie van essentieel belang, wat ook bijdraagt aan teambuilding.

Specificaties Escape Room

 • Gewicht: 10500 kg
 • Hoogte: 360 cm
 • Breedte: 370 cm
 • Lengte: 11 m
 • Speelduur: 45 min per ronde
 • Capaciteit: 8 spelers per ronde

De Cybersecurity Escape Room kan per dag worden gehuurd en kan op elke gewenste locatie worden geplaatst, bijvoorbeeld voor de deur van je organisatie. Op locatie naar wens, maximaal 80 personen per dag en te implementeren tussen de werkzaamheden door.

Klanten aan het woord

rhf 6420

"We vertrouwen al zo lang op QNP, het komt altijd goed!"

Werner Zandbergen

Van de Kar

rhf 6226

"Het voelt niet of er iets is veranderd, maar het werkt gewoon heel fijn."

Peter-Paul Verhoeven

Van der Sande Makelaars

Adviesgesprek aanvragen

rhf 6827 2
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Maarten helpt je graag verder!