Jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring durven wij onszelf de specialist in netwerken te noemen.

Diepgravende kennis

Onze specialisten zijn gecertificeerd en beschikken over diepgravende netwerkkennis.

Dedicated bedrijfsonderdeel

Eén vinkje dat verkeerd staat, kan verstrekkende gevolgen hebben. Vertrouw op QNP.

We brengen en houden je netwerk op orde

Een stabiel ICT-netwerk is het onzichtbare fundament van elke organisatie. De benodigde ICT-infrastructuur is veelomvattend en raakt een veelheid aan apparatuur en functionaliteiten in en om een gebouw. Niet alleen alles wat te maken heeft met software en communicatie, maar ook domotica, klimaatbeheersing, toegangscontrole, beveiliging etc. Het is dan ook zaak om je netwerk op orde te hebben én te houden. Daar zorgt QNP voor!

Logisch en verzorgd

Bij de aanleg, aanpassing of uitbreiding van een lokale netwerkinfrastructuur, ook wel LAN (Local Area Network) genoemd, komt veel kijken. Wij adviseren je over aanschaf, aanleg, gebruik en beheer van de hardware. Denk aan managed switches, bekabeling, serverkasten, routers en firewalls. Het logisch en verzorgd aanleggen, met gelabelde en specifiek gekleurde kabels, is waar je ons werk aan herkent. Ook scheiden we datastromen voor verschillende bedrijfsonderdelen, zoals productie, kantoor en een gastnetwerk.

Overzicht, inzicht en schaalbaarheid

Bij alle organisaties worden netwerken met de jaren omvangrijker en complexer, met name doordat er meer apparatuur en extra diensten beschikbaar komen. Hierbij zijn meerdere aspecten cruciaal: je moet het overzicht en inzicht bewaren en je netwerk moet schaalbaar zijn. Dat vraagt om gedegen onderhoud en beheer. Ook daarvoor kun je rekenen op QNP.

Uitsluitend A-merken

Goed om te weten: QNP werkt uitsluitend met gerenommeerde leveranciers en netwerkapparatuur van A-merken, zoals Fortinet, HPe en Extreme Networks. Gecombineerd met onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring, staan we garant voor een betrouwbaar en toekomstvast netwerk voor jouw organisatie.

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!