Professioneel & specialistisch

Door onze ervaring weten we precies welke hard-en software past bij jouw uitdaging.

De zekerheid van A-merken

We werken uitsluitend met gerenommeerde partners, leveranciers en een selectie A-merken.

Persoonlijke aanpak

We verdiepen ons in jouw uitdagingen en stemmen onze oplossingen hier naadloos op af.

ICT oplossingen

Werken vindt lang niet meer altijd op kantoor plaats: steeds meer mensen werken (een aantal dagen per week) vanuit huis. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Want hoe zorg je dat medewerkers thuis toegang hebben tot alle bestanden en applicaties die ze nodig hebben voor hun werk?

En hoe beveilig je dit hele systeem? In plaats van verdrinken in de snelle technologische ontwikkelingen van deze tijd, wil je ervoor zorgen dat de techniek voor je werkt. Dat de infrastructuur binnen je bedrijf goed is afgestemd op de behoeften en dat het systeem dag en nacht blijft draaien. Met onze ICT-oplossingen helpen we je daarbij.

rhf 6598(1)

ICT oplossingen voor bedrijven

QNP levert de ICT-oplossing waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Binnen ons team vind je een veelzijdige expertise en wij denken met je mee om samen tot de beste oplossing te komen. Of jij je nu volledig wilt laten ontzorgen op ICT-gebied of alleen wat extra handjes nodig hebt in een drukke periode, wij staan voor je klaar.

Onze expertises

Met wat voor ICT oplossingen kunnen we jou helpen? Onder onze expertises vallen onder andere de volgende gebieden van ICT: 

 • Cloud 
  Werken in de cloud betekent werken waar, wanneer en op welk toestel je maar wilt. Nu steeds meer organisaties hybride werken, is een goede cloud-oplossing onmisbaar. Met onze cloud-diensten zorgen we dat medewerkers binnen je bedrijf altijd en overal kunnen inloggen en toegang krijgen tot hun bestanden en applicaties.  

 • Infrastructuur 
  De infrastructuur is de basis van de ICT binnen je bedrijf. Met de juiste hardware en koppelingen zorg je dat de processen binnen je bedrijf naadloos werken. Naast dat we je adviseren over je ICT infrastructuur, leveren en installeren we deze ook voor je. Zo zorgen we voor een vloeiende ICT ervaring, perfecte verbindingen en optimale dekking.  

 • Wifi & verbinding 
  We leven in een tijd waar online verbinding een onmisbaar onderdeel van ons leven en de manier waarop we werken is geworden. Daarom is een goede (draadloze) verbinding met het internet van levensbelang voor elk bedrijf. QNP zorgt dat jouw bedrijf altijd online is. Zowel draadloos als bekabeld. Wij installeren, onderhouden en bewaken het netwerk voor je bedrijf en zorgen voor een slimme back-up zodat je nooit offline hoeft te zijn.  

 • Beheer 
  De ICT infrastructuur en alles eromheen opzetten is één ding. Het onderhouden, beveiligen en zorgen dat het blijft werken is een tweede. Met ons ICT beheer houden wij jouw systemen in de lucht. En mocht er onverhoopt een storing plaatsvinden, staan we gelijk voor je klaar om deze te verhelpen.

Naast deze expertises kunnen we ook de volledige systemen rondom telefonie en beveiliging voor bedrijven opzetten.

ICT oplossingen in verschillende sectoren

QNP ondersteunt het hele MKB in hun ICT-behoeften: van zakelijke ICT oplossingen tot aan ICT oplossingen in de zorg of het onderwijs. Wij kunnen al deze verschillende sectoren van dienst zijn, omdat we voor elke organisatie maatwerk leveren. Wat jouw ICT-behoeften ook zijn: wij zorgen voor een oplossing die er perfect op aansluit. Bij onze samenwerking staat het vraagstuk van de klant altijd centraal.

Met welke ICT oplossingen kan QNP jouw organisatie helpen?

Wat jij ook nodig hebt voor je ICT infrastructuur - van werken in de cloud, servers, besturingssoftware en security tot aan werkplekken, bedrijfsapplicaties, kopieerapparaten en printers - wij regelen het voor je. We helpen je bij het opzetten van de ideale infrastructuur voor jouw bedrijf en kunnen deze ook voor je beheren. Dat laatste doen we 24/7, zodat jouw systemen altijd online zijn.

We kunnen ons voorstellen dat je niet zo geïnteresseerd bent in het technische verhaal. Je wilt vooral een ICT oplossing die werkt. Daar zorgen wij voor. Benieuwd hoe? Neem dan contact op om jouw ICT-uitdaging te bespreken.

Klanten met ICT oplossingen

bowltech maarten

"Het liefst wil ik helemaal niet na hoeven denken over onze ICT."

Maarten Sterken

Bowltech Group

rhf 6373

"Het feit dat NOMI al meer dan 25 jaar klant is van QNP is veelzeggend."

André van Peer

NOMI Co-Packing

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!