At you service

Efficiënte print-, scan- en kopieeroplossingen als verlengstuk van onze dienstverlening.

Pay-per-use

Niet investeren, wel flexibel en hoogwaardig printen en kopiëren? Kies voor pay-per-use!

Uitsluitend A-merken

Ook voor printers en multifunctionals werken we uitsluitend met A-merken.

Minder printen, hogere eisen

Wij zien dat er steeds minder geprint wordt, maar klanten stellen wel steeds hogere eisen aan hun printoplossingen. Met name cloud-printing is in opkomst. Daarnaast is privacy een belangrijk aspect als het gaat om printen in kantooromgevingen. Secure printing en follow me printing passen we steeds vaker toe. Hierbij geef je eerst een code in of scan je een QR-code, voordat je document uit de printer komt. Zo is je privacy gegarandeerd.

Advies, implementatie en ontzorging

Onze toegevoegde waarde zit niet zo zeer in het leveren van hard- en software van onze partners Canon, Sharp, HP en Printix Cloud Printing. Wij maken het verschil met waardevol advies en met de implementatie van hard- en software in je netwerk. Desgewenst ontzorgen we je volledig en bieden we pay-per-use aan, inclusief onderhoud, papier en toner. Dit geldt zowel voor grote multifunctionals als voor kleinere printers.

Printoplossingen van Kyocera

Als bedrijf is het soms nog steeds nodig om te printen, bijvoorbeeld voor het digitaliseren van papieren documenten. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke informatie veilig wordt afgedrukt en dat print-, scan- en andere processen efficiënter worden gemaakt. Daarnaast is het van belang om inzicht te krijgen in de kosten en mogelijkheden om deze te verlagen. Kyocera kan je helpen om controle te krijgen over gevoelige informatie en om geld te besparen op het printen. Klik hier voor meer informatie over Kyocera.

 

Referenties

rhf 6373

"Het feit dat NOMI al meer dan 25 jaar klant is van QNP is veelzeggend."

André van Peer

NOMI Co-Packing

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!