Het begint met advies

Er is veel mogelijk op het gebied van telefonie. Wij adviseren je over de beste oplossing voor jouw organisatie.

Vast, mobiel of online

Bij QNP maak je kennis met de vergaande mogelijkheden van Cloud-telefonie.

Onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan een vaste provider. We kunnen je altijd écht onafhankelijk adviseren.

Bellen via Microsoft Teams binnen je organisatie

Veel organisaties gebruiken Microsoft Teams al om te chatten en voor videoconferenties. Maar het platform wordt nog relatief weinig gebruikt om ‘gewoon’ te bellen. Vaak wordt hiervoor nog een telefooncentrale ingezet. Dat kan echter veel efficiënter én goedkoper: met Microsoft Teams, dat je waarschijnlijk al gebruikt binnen je organisatie. Het is dan ook zeker te overwegen om je traditionele centrale te vervangen. Bestanden delen, samen aan documenten werken en ‘gewoon’ bellen. 

Bellen met Teams, ook buiten je organisatie

Bellen via Teams werkt heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen, is de Teams-app op je telefoon installeren en inloggen. Vervolgens kun je via deze app bellen, op dezelfde manier waarop je ook een chat of videogesprek begint. Je kunt de Teams-app bovendien gebruiken voor gesprekken zowel binnen als buiten je organisatie.

Hulp bij je Microsoft Teams implementatie

Even de Teams-app installeren klinkt eenvoudig. De app aan de praat krijgen en een videogesprek of telefoongesprek binnen je organisatie beginnen is ook kinderspel. Toch komt er bij een volledige en foutloze installatie van Teams wat meer kijken. Microsoft Teams is onderdeel van de gehele ICT-keten binnen je organisatie. Het is belangrijk dat alle schakels goed op elkaar zijn afgestemd om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten.

QNP laat teams voor je werken

Als jij Teams organisatiebreed wilt inzetten, zorgt QNP ervoor dat alles perfect werkt. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. We adviseren je over hoe je maximaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden én alle voordelen die Microsoft Teams biedt optimaal benut.

Adviesgesprek aanvragen

ronald konings qnp
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Ronald helpt je graag verder!