Efficiënt communiceren

Met een eigen intranet communiceer je snel, gemakkelijk en goedkoop met je medewerkers.

Optimale security omgeving

De security van je SharePoint intranet is optimaal geregeld, de teams omgeving vertrouwd.

Snel, efficiënt & voordelig

Een SharePoint intranet is snel en efficiënt te realiseren zonder grote investeringen.

Snel een eigen intranet dankzij SharePoint

Microsoft Teams is bij veel organisaties uitgegroeid tot een dagelijks hulpmiddel om onderling samen te werken, bestanden te delen, te overleggen en nog veel meer. Zeker nu het hybride werken - deels op kantoor en deels vanuit huis of een andere externe locatie – overal gemeengoed is geworden. Door de architectuur van Microsoft Teams en de integratie met SharePoint is het mogelijk om hiermee een eigen intranet te realiseren. 

Intern communicatieplatform

Een intranet is een handig communicatieplatform om intern te communiceren en bestanden te delen. Denk aan bedrijfsnieuws, logo’s, afbeeldingen, smoelenboek, telefoonnummers, e-mailadressen, NEN- en iso-documentatie en links naar interne systemen. Door ook verjaardagen, jubilea en een bedrijfsagenda te delen, vergroot je de onderlinge betrokkenheid. Ook beperkt een intranet het aantal e-mails binnen je organisatie aanzienlijk. 

Slechts eenmaal inloggen

Zeker in tijden van thuiswerken is een intranet een waardevol instrument. Dankzij single sign-on hoeven je medewerkers slechts één keer in te loggen om toegang te krijgen tot alle systemen en hun intranet. Ook de security is uitstekend geregeld omdat een op SharePoint gebaseerd intranet, onderdeel is van de vertrouwde Microsoft Teams omgeving. En niet onbelangrijk: de realisatie van een intranet gaat snel en efficiënt en de investering is beperkt. We vertellen je er graag meer over!

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!