Haal alles uit je werkplek

Wij houden je werkplekken in topconditie zodat je medewerkers kunnen blijven excelleren.

Altijd de laatste innovaties

Je medewerkers kunnen altijd beschikken over de laatste Microsoft-innovaties en features.

24/7 optimaal beveiligd

Met de dienst Modern Werkplekbeheer is je werkomgeving 24/7 optimaal beveiligd.

Werkplekbeheer is cruciaal

De Moderne Werkplek van QNP is volledig ingericht naar de behoeften van jouw organisatie en medewerkers. Flexibel, toekomstbestendig, veilig en bereikbaar vanaf elke locatie met een stabiele internetverbinding. Bij het inrichten werken we nauw samen met onze partners Microsoft, KPN ÉÉN, Vodafone en HP en maken we gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams. Dit combineren we met je bedrijfsspecifieke applicaties en data. Alle functionaliteiten komen uit de cloud.

Specifieke instellingen

Naast de inrichting van de Moderne Werkplek voor jouw organisatie, verzorgen wij ook het beheer. Cruciaal omdat er bijna wekelijks nieuwe functionaliteiten, patches en updates beschikbaar komen vanuit Microsoft. Een aantal hiervan wordt automatisch geïnstalleerd, maar vaak zijn er specifieke instellingen nodig. Dankzij de dienst Moderne Werkplekbeheer van QNP weet je zeker dat je medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van de laatste Microsoft-innovaties en features.

Compliant blijven

Ook security is een belangrijk onderdeel van Modern Werkplekbeheer. Hackers zitten niet stil en zijn er continu op uit om netwerken van bedrijven en instellingen binnen te dringen. Zeker nu hybride werken de norm is, verdienen securitymaatregelen meer aandacht dan ooit. Dat is het werk van onze ICT-specialisten. Zij helpen je met rechtenstructuren, licenties en abonnementen, gecontroleerde updates en de inrichting van nieuwe beveiligingsmaatregelen, zoals Multifactor Authenticatie. Zo helpen we je om compliant te blijven.

Proactieve monitoring, maandelijkse controles

Moderne Werkplekbeheer is een op zichzelf staande dienst van QNP die meestal in het verlengde ligt van een ICT-project. Als je voor deze dienst kiest, heb je een vaste contactpersoon voor al je vragen. Naast proactieve monitoring van je infrastructuur gaan we op basis van een vaste checklist maandelijks voor je aan de slag met het verifiëren, controleren, optimaliseren en indien nodig uitbreiden van je Moderne Werkplekken. Dat kan op locatie of remote, net wat je zelf fijn vindt.

Je werkplekbeheer uitbesteden aan QNP

Wil jij meer tijd besteden aan de groei van jouw bedrijf en minder tijd aan het beheren van jouw werkplekken? Dan is het uitbesteden van werkplekbeheer de oplossing! Laat het ervaren team van specialisten van QNP het werkplekbeheer voor jouw bedrijf beheren, zodat jij je kunt richten op je core business. Bespaar tijd en geld, verhoog de efficiëntie en verminder de risico's door vandaag nog jouw werkplekbeheer uit te besteden. Neem contact op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen!

Klanten aan het woord

rhf 6373

"Het feit dat NOMI al meer dan 25 jaar klant is van QNP is veelzeggend."

André van Peer

NOMI Co-Packing

bowltech maarten

"Het liefst wil ik helemaal niet na hoeven denken over onze ICT."

Maarten Sterken

Bowltech Group

rhf 6226

"Het voelt niet of er iets is veranderd, maar het werkt gewoon heel fijn."

Peter-Paul Verhoeven

Van der Sande Makelaars

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!