Professioneel & specialistisch

Door onze ervaring weten we precies welke hard- en software past bij jouw uitdagingen.

De zekerheid van A-merken

We werken uitsluitend gerenommeerde partners, leveranciers en een selectie A-merken.

Persoonlijke aanpak

We verdiepen ons in jouw uitdagingen en stemmen onze oplossingen hier naadloos op af.

Hard- en software voor jouw uitdagingen

Het kan verleidelijk zijn om de initiële aanschafprijs van hard- en software zwaar te laten wegen. Liever kijken wij naar de uitdagingen van jouw organisatie. Door de benodigde hard- en software hier naadloos op af te stemmen, bereik je veel meer in termen van efficiënter, veiliger en prettiger werken. En natuurlijk ook als het gaat om continuïteit en betrouwbaarheid. Zo levert je investering in hard- en software veel meer op, zeker gedurende de volledige lifecycle.

Minder zware hardware

De werkplek van tegenwoordig vereist minder zwaar uitgevoerde hardware omdat data en applicaties steeds vaker in de cloud staan. Daarentegen zijn de eisen die je moet stellen aan connectiviteit en security vele malen hoger. Wat voor jouw organisatie de beste manier van werken is en welke hard- en software je daarvoor nodig hebt, daar adviseren we je graag over.

Wij zijn je totaalleverancier

Als totaalleverancier ontzorgt QNP je. Dat betekent dat we niet alleen de ICT-infrastructuur van je organisatie verzorgen, maar je ook graag van dienst zijn met alle hard- en software voor het inrichten van fysieke en hybride werkplekken. Dat doen we al decennialang voor een breed scala aan opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Die ervaring is zeer waardevol en geeft ons een voorsprong bij het adviseren aan nieuwe en bestaande klanten, die toe zijn aan vervanging en/of uitbreiding.

Continuïteit en beschikbaarheid

De continuïteit en beschikbaarheid van hard- en software zijn cruciaal. Daarom leveren we uitsluitend A-merken van gerenommeerde leveranciers, zoals Microsoft, KPN, HPE, Fortinet, N-able en Veeam backup & replication. We leveren én we zorgen ervoor dat het optimaal werkt. En heb je vragen of ervaar je problemen, dan kun je rekenen op onze professionele supportafdeling.

Hard- en softwarespecialist

QNP is de hard- en softwarespecialist voor Breda en omstreken. We zijn gecertificeerd Microsoft Gold partner en Microsoft Tier 1 Partner en we weten alles van HPE, Fortinet en N-able. We kiezen bewust voor een selecte groep A-merken, zodat we écht gespecialiseerd zijn en altijd betrouwbare en schaalbare oplossingen kunnen aanbieden.

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!