Professioneel & pragmatisch

Projectplannen baseren we op een beproefde methode, maar we werken pragmatisch.

De zekerheid van A-merken

We werken uitsluitend gerenommeerde partners, leveranciers en een selectie A-merken.

Persoonlijke aanpak

We verdiepen ons in jouw sector en uitdagingen. Daar stemmen we onze oplossingen op af.

ICT in dienst van jouw doelstellingen

Om jouw organisatie beter te laten presteren en je mensen efficiënter en veiliger samen te laten werken, kun je niet zonder ICT. Dat is heel breed: van werken in de cloud tot telefonie. Van security tot perfecte Wifi-netwerken. En van de juiste ICT-infrastructuur tot Modern Werkplekbeheer. Met innovatieve ICT-oplossingen en de juiste service helpen we je bij het realiseren van de doelstellingen van jouw organisatie.

Professionele projectaanpak

In onze ICT-projecten komen doorgaans verschillende disciplines samen. Daarom begint elk ICT-project met een degelijke voorbereiding. We stellen een projectcoördinator aan die tijdens het project jouw aanspreekpunt vormt. De projectcoördinator stuurt een team van specialisten aan die werken aan het project. Daarbij maken we gebruik van een projectplan op basis van de Prince2-methode, maar we gaan wel altijd pragmatisch te werk.

rhf 7176 24 7 def

We blijven 24/7 voor je klaarstaan

De doelstelling van een ICT-project is vrijwel altijd gericht op efficiënter, veiliger, sneller en/of  betrouwbaarder (samen)werken. Nu én in de toekomst. Daarom dragen we je project na oplevering over aan onze beheerafdeling zodat je ICT-omgeving technisch optimaal blijft functioneren. Je kunt altijd terecht bij onze servicedesk. Ook besteden we de nodige aandacht aan adoptie.

Eerst luisteren, dan doen

Elk ICT-project begint met een uitgebreide inventarisatie. We luisteren heel goed naar je wensen en doelstellingen en we adviseren je proactief over hoe we die het beste kunnen realiseren met behulp van ICT. Als jij ons voorstel ziet zitten, gaan we voor je aan de slag. Er volgt een interne en externe kick-off, zodat iedereen geïnformeerd is en precies weet wat hem of haar te doen staat.

Gecontroleerde risico’s

ICT-projecten betreffen vaak een migratie of transitie. Denk aan on-premises naar cloud-transities, cloud-to-cloud-migraties, de vervanging van hardware of on-premises implementaties. De risico’s brengen we vooraf helder in kaart en we maken inzichtelijk hoe we ermee omgaan. Ook zorgen we ervoor dat je organisatie zo min mogelijk hinder ondervindt door downtime te beperken, risico’s te controleren en migraties buiten de normale werktijden te doen.

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!