Op alles voorbereid

De consequenties van een hack-aanval zijn vaak desastreus. Wij maken inzichtelijk hoe kwetsbaar je bent

Grondige aanpak

De IT Security Scan bevat drie onderdelen: interviews, intern onderzoek en een externe PEN-test.

Onafhankelijk advies

Ook als je geen klant bent, is een ICT Security Scan waardevol om écht onafhankelijk advies te krijgen.

securityofficerindienst qnp

Waarom een Security Officer in dienst nemen?

Een Security Officer kan een aantrekkelijke oplossing zijn voor bedrijven die behoefte hebben aan beveiligingsdeskundigheid, maar die geen fulltime Security Officer nodig hebben of niet over de juiste expertise beschikken. De service kan flexibiliteit bieden in het aanpassen van de diensten aan de specifieke behoeften van de organisatie, terwijl de kosten lager blijven dan bij een fulltime dienstverband. Bovendien kan de expertise van een Security Officer helpen bij het implementeren van beveiligingsbeleid en -procedures, het uitvoeren van risicoanalyses en het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging. Het hebben van een parttime Security Officer kan bovendien geruststellend zijn voor klanten en partners, omdat het laat zien dat je organisatie zich bewust is van het belang van informatiebeveiliging en zich hier actief voor inzet. 

Ten slotte kan een Security Officer zorgen voor een onafhankelijk perspectief en objectief advies over de informatiebeveiliging van je organisatie. Dit zal bijdragen aan het verbeteren van je informatiebeveiliging en het verminderen van cyberrisico’s.

Wat doen we?

De Security Officer voert de volgende taken uit:

 • Inventarisatie
  We brengen de informatiebeveiligingsrisico’s in kaart en bepalen de scope van onze dienstverlening.
 • Analyse
  We voeren risicoanalyses uit om de kwetsbaarheden te identificeren en bepalen de prioriteit van de maatregelen.
 • Opstellen beveiligingsplannen
  We stellen beveiligingsplannen op en adviseren over de juiste beveiligingsmaatregelen en -oplossingen.
 • Implementatie
  We monitoren de implementatie van de beveiligingsmaatregelen en zorgen voor het up-to-date houden van de beveiliging.
 • Training en bewustwording
  We zorgen voor training en bewustwording van medewerkers over informatiebeveiliging.
 • Evaluatie en verbetering
  We evalueren de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen en geven aanbevelingen om de beveiliging te verbeteren. We werken met je samen om de informatiebeveiliging op maat te ontwerpen en aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie.

De drie grootste voordelen van een security officer in dienst

 • Kostenbesparing
  Aangezien een Security Officer alleen wordt ingehuurd voor specifieke taken of een beperkt aantal uren, kun je besparen op de kosten van een fulltime Security Officer.
 • Expertise
  De Security Officers die we inzetten hebben brede ervaring en expertise op het gebied van informatiebeveiliging. Je Security Officer biedt waardevolle kennis en inzichten die jouw organisatie kunnen helpen om risico’s te identificeren en te beheren.
 • Aandacht voor beleid, techniek en medewerkers
  Een parttime Security Officer is gewend om over informatiebeveiliging op managementniveau te denken, vanuit een helicopterview. Met deze benadering kun je alle aspecten van jouw informatiebeveiliging en digitale weerbaarheid (beleid, techniek en gedrag) versterken.
itsecurity[6]

Optimaliseer de cyber security binnen jouw bedrijf

Waarom wachten op een fulltime Security Officer wanneer je toegang kunt krijgen tot professionele beveiligingsexpertise op de momenten dat je het nodig hebt? Onze Security Officer as a Service biedt een kosteneffectieve, flexibele oplossing voor jouw organisatie. Met een Security Officer in dienst kun je op maat gemaakte beveiligingsoplossingen verwachten, die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. We nemen de tijd om de informatiebeveiligingsrisico's in kaart te brengen, de juiste beveiligingsmaatregelen te adviseren, en ervoor te zorgen dat jouw beveiligingsplannen effectief worden geïmplementeerd en onderhouden.

Kies voor flexibiliteit, kostenefficiëntie en hoogwaardige beveiligingsexpertise. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe een Security Officer in dienst binnen jouw organisatie kan helpen om de informatiebeveiliging te versterken en de cyberrisico's te verminderen. Samen werken we aan een veilige digitale toekomst.

Klanten aan het woord

rhf 6420

"We vertrouwen al zo lang op QNP, het komt altijd goed!"

Werner Zandbergen

Van de Kar

rhf 6373

"Het feit dat NOMI al meer dan 25 jaar klant is van QNP is veelzeggend."

André van Peer

NOMI Co-Packing

Adviesgesprek aanvragen

rhf 6827 2
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Maarten helpt je graag verder!