Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop - verander de manier waarop je werkt, verander de toekomst van jouw bedrijf!

azurevirtualdesktop[3]

Azure Virtual Desktop (AVD)

Azure Virtual Desktop is een geavanceerde cloudoplossing van Microsoft die organisaties in staat stelt om virtuele desktopomgevingen te creëren en te beheren in de Azure-cloud.
Bedrijven kunnen hiermee flexibeler opereren, aangezien het hen in staat stelt om desktopapplicaties en -ervaringen naar de cloud te verplaatsen. Deze innovatieve dienst biedt een breed scala aan mogelijkheden en voordelen voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.

Een van de belangrijkste voordelen van Azure Virtual Desktop is de schaalbaarheid. Organisaties kunnen gemakkelijk op- of afschalen op basis van hun behoeften, wat resulteert in een optimale resourcebenutting en kostenbesparing. Bovendien biedt AVD ondersteuning voor diverse besturingssystemen, wat de flexibiliteit vergroot en de migratie van bestaande applicaties vereenvoudigt.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Azure Virtual Desktop. Met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals multi-factor authenticatie, geavanceerde bedreigingsbescherming en dataversleuteling zorgt AVD ervoor dat bedrijfsgegevens veilig zijn, zelfs wanneer gebruikers toegang hebben tot hun virtuele desktopomgeving vanaf verschillende locaties en apparaten.

Ontdek een nieuwe dimensie van productiviteit en efficiëntie terwijl je de grenzen van traditionele werkplekken doorbreekt.

Azure Virtual Desktop - verander de manier waarop je werkt, verander de toekomst van jouw bedrijf!

Neem contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie.

Meer nieuws

nieuwsitem phishingcampagne[2]

Phishing Campagne

Het merendeel van de Nederlanders is zich niet bewust van de gevaren van cybercriminaliteit.

security nieuwsbrief

Cybersecurity uitbesteden

Weet jij zeker dat jouw bedrijf veilig is als het gaat om cybercrime?

threadstone[4]

ThreadStone CyberSecurity

QNP is een strategische samenwerking aangegaan met ThreadStone CyberSecurity.

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!