Professioneel & specialistisch

Door onze ervaring weten we precies welke ICT-oplossingen bij jouw branche passen.

Onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan merken en providers. Je krijgt altijd een onafhankelijk advies.

Persoonlijke aanpak

We verdiepen ons in jouw wereld en stemmen onze oplossingen hier naadloos op af.

Voor elke branche de beste ICT-oplossing

In welke branche of sector je ook actief bent, de ICT-professionals van QNP staan voor je klaar. Door onze intensieve praktijkervaring en ruime vakkennis weten we wat er speelt in jouw wereld en met welke uitdagingen de branche te maken heeft. Daar stemmen we onze ICT-oplossingen en dienstverlening naadloos op af. Zo zorgen we ervoor dat de continuïteit van je organisatie niet in gevaar komt. Je kunt rekenen op een onafhankelijk advies en de beste ICT-oplossing voor jouw specifieke situatie. Een belangrijk pluspunt is namelijk dat wij niet gebonden zijn aan merken, providers en branches.

ICT-oplossingen voor transport & logistiek

De transport- en logistieksector moet 24/7 doordraaien. Tijd is hier letterlijk geld en strakke planningen en rijschema’s zijn cruciaal om geld te kunnen verdienen. De communicatie tussen chauffeurs en de planningsafdeling moet dan ook vlekkeloos verlopen. Heel veel gaat per telefoon en e-mail en vaak gaat het om honderden berichten per dag. QNP zorgt ervoor dat de communicatiesystemen 24/7 beschikbaar zijn.

rhf 6541

ICT-oplossingen voor zorginstellingen

In de zorgsector is ICT van levensbelang. En in dit geval bedoelen we dat letterlijk. Zorgmedewerkers moeten op elk moment van de dag en overal toegang hebben tot de elektronische patiënten- of cliëntendossiers (EPD’s of ECD’s). En steeds vaker wordt ook het primaire zorgproces ondersteund met (draadloze) communicatie- en zorgsystemen. Dat vraagt om een degelijke ICT-infrastructuur en stabiele verbindingen. QNP zorgt hiervoor en is bij calamiteiten met eigen mensen 24/7 bereikbaar voor haar klanten in de zorg.

ICT-oplossingen voor productiebedrijven

Hoe geavanceerd productieprocessen en machines tegenwoordig ook zijn, de continuïteit van elke productieomgeving is grotendeels afhankelijk van de ICT-infrastructuur. De bekabeling moet in orde zijn, netwerken optimaal beschikbaar en apparatuur, zoals bijvoorbeeld scanners en labelprinters moet gewoon werken. De zwakste schakel is bepalend voor het doordraaien van de productie. De ICT-oplossingen van QNP voor productiebedrijven onderscheiden zich dan ook in degelijkheid en betrouwbaarheid.

ICT-oplossingen voor agrarische bedrijven

Wie aan agrarische bedrijven denkt, zal niet meteen denken aan innovatieve ICT-oplossingen. Toch kunnen agrarische ondernemers tegenwoordig niet meer zonder ICT. Ze willen bijvoorbeeld altijd online toegang hebben tot prijsinformatie en weersverwachtingen. Tal van kwekerijen werken bijvoorbeeld met branchespecifieke software en ICT – zowel moderne als de wat oudere systemen – die specifieke eisen stellen aan hardware en onderhoud. QNP is ook thuis in deze wereld!

ICT-oplossingen voor de advocatuur

In de juridische wereld zijn het vaak de details die het verschil maken. Advocaten zitten dicht op de materie en gebruiken diverse online systemen en allerlei devices om altijd en overal informatie te kunnen raadplegen. Vaak tot op het laatste moment voor de behandeling van een rechtszaak. De beschikbaarheid van systemen en netwerken moet optimaal zijn en de security waterdicht. Rechtszaken kunnen niet wachten immers! QNP weet raad.

rhf 6461

ICT-oplossingen zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening is een brede sector waarin veel soorten bedrijven actief zijn. Voor al deze bedrijven kan QNP bijdragen aan een efficiënte en veilige manier van werken, bijvoorbeeld door het leveren van geautomatiseerde werkplekken die hybride werken mogelijk maken. Door bestanden en applicaties in de cloud de plaatsen, kunnen medewerkers overal en altijd werken op een device naar keuze. Efficiënt en veilig!

ICT-oplossingen voor accountants & softwareleveranciers

Twee specifieke takken van bedrijven binnen het segment zakelijke dienstverlening zijn accountants en softwareleveranciers. In beide segmenten is QNP actief. We zijn dan ook goed op de hoogte van de specifieke wensen en uitdagingen in deze wereld. Het kennisniveau is er hoog, ook als het over ICT gaat. Wij zijn dan ook graag een partner, waarmee deze klanten kunnen sparren, bijvoorbeeld over thema’s als cybersecurity, bedrijfscontinuïteit en AVG-wetgeving.

ICT-oplossingen voor retail

In vrijwel elke winkelketen met enkele tot wel honderden vestigingen wordt gebruik gemaakt van centrale kassa- en informatiesystemen. Die zijn afhankelijk van stabiele verbindingen, zowel draadloos als bedraad. QNP is een veelgevraagde partner om de ICT-infrastructuur te realiseren en beheren. Ook de proactieve netwerkmonitoring verzorgen we voor winkelbedrijven, zodat systemen altijd beschikbaar zijn en consumenten zorgeloos kunnen winkelen én afrekenen.

ICT-oplossingen voor onderwijs en bibliotheken

Een bijzondere groep QNP-klanten zijn onderwijsinstellingen en bibliotheken. Bijzonder omdat de ICT-oplossingen voor deze klanten moeten voldoen aan specifieke eisen, vaak gebaseerd op maatwerk. Vaak hebben deze organisaties eigen systeembeheerders in dienst en schakelen ze QNP in voor een efficiënte levering van geautomatiseerde werkplekken en voor het realiseren betrouwbare security-maatregelen, die optimaal zijn afgestemd op jonge en/of onervaren ICT-gebruikers.

QNP staat voor je klaar!

Voor elke branche en in elk segment levert QNP de juiste ICT-oplossing. Daarbij maken we gebruik van een selectie van A-merken, waar we echt alles van weten. We kunnen je vrijwel altijd met eigen medewerkers 1e-, 2e- en zelfs 3e-lijns support leveren. Als geen ander snappen we hoe belangrijk ICT is voor de continuïteit van je bedrijf of instelling. Daar handelen we ook naar: als er een probleem is, lossen we dit altijd eerst op. Daarna kijken we waar het probleem vandaan komt en hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen. Dat is waar QNP voor staat!

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!