Het begint met advies

Er is veel mogelijk op het gebied van telefonie. Wij adviseren je over de beste oplossing voor jouw organisatie.

Vast, mobiel of allebei

Bij QNP maak je kennis met de vergaande mogelijkheden van cloud-telefonie en vast-mobiel integratie.

Onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan een vaste provider. We kunnen je altijd écht onafhankelijk adviseren.

Zakelijke telefonie als onderdeel van je ICT

Telefonie, vast en mobiel, is inmiddels onlosmakelijk verbonden met je ICT. Dat biedt volop voordelen op het gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid, bereikbaarheid én kosten. Moderne telefonieoplossingen draaien in de cloud; je hebt geen telefooncentrale nodig. Maar je hebt wel de beschikking over alle functionaliteiten (en meer) en je gebruikt altijd de nieuwste software.

Telefonie oplossingen
Telefonie oplossingen

De beste oplossing voor jouw organisatie

Telefonie wordt tegenwoordig aangeboden onder allerlei namen: cloud-telefonie, VoIP, hosted bellen, internetbellen... Ook zijn er vele aanbieders. Wij adviseren je graag over het zakelijke abonnement en de diensten die passen bij jouw wensen en behoeften. Zowel vast als mobiel en combinaties. Ook bieden we totaaloplossingen, geïntegreerd met Office 365, bellen via Teams of geïntegreerd met je CRM- of ERP-pakket.

logostelefonieqnpwebsite

KPN ÉÉN, 3CX en Swyx by Dstny

Wij werken samen met bekende telecomproviders zoals KPN, Odido en VodafoneZiggo. Bovendien zijn we KPN Excellence Partner, de hoogste status. Op het gebied van cloud-telefonie heb je bij QNP de keuze uit drie betrouwbare oplossingen: KPN ÉÉN, 3CX en Swyx by Dstny. In alle gevallen zijn wij je vaste aanspreekpunt voor technische en administratieve vragen.

VoIP telefonie

Bij QNP begrijpen we hoe belangrijk effectieve communicatie is voor jouw onderneming. Onze VoIP telefonieoplossingen zorgen voor een naadloze, heldere en kosteneffectieve manier om in contact te blijven, ongeacht waar jij of je medewerkers zich bevinden.

  • Flexibel en schaalbaar
  • Kristalheldere gesprekken
  • Bespaar op kosten
  • Integraties en functies

Ontdek de voordelen van moderne bedrijfstelefonie met QNP.

Bellen via Teams

Ontdek de kracht van moderne communicatie met bellen via Teams. QNP biedt een naadloze integratie van Microsoft Teams in uw bedrijfscommunicatie. Hiermee combineer je de vertrouwde omgeving van Teams met hoogwaardige telefonie.

  • Altijd en Overal: Waar je ook bent, met Teams kun je eenvoudig bellen en gebeld worden, direct vanuit uw project- of teamchat.
  • Efficiënt en Geïntegreerd: Voeg spraakoproepen toe aan jouw werkstromen, plan eenvoudig vergaderingen en combineer chat met spraak voor optimale productiviteit.
  • Veilig en Betrouwbaar: Met de krachtige beveiligingsstandaarden van Microsoft ben je verzekerd van veilige communicatie.

Maak de overstap naar bellen via Teams met QNP en breng jouw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau.

Zakelijk mobiel

In de hedendaagse zakelijke wereld is mobiliteit geen luxe, maar een noodzaak. Bij QNP bieden we daarom ook zakelijke mobiele abonnementen op maat aan, speciaal ontworpen voor de behoeften van jouw organisatie.

  • Altijd verbonden: Zorg dat jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn. Of ze nu op kantoor zijn, onderweg of thuiswerken.
  • Kosten-efficiënt: Profiteer van scherpe tarieven en flexibele abonnementsplannen, zodat je nooit te veel betaalt.
  • Uitgebreide data-opties: In een digitale wereld is datagebruik essentieel. Kies uit verschillende databundels die passen bij jouw bedrijfsactiviteiten.

Kies voor een mobiel abonnement dat net zo dynamisch is als jouw bedrijf. Ontdek de voordelen van zakelijk mobiel met QNP.

Vast op mobiel

Het onderscheid tussen vaste telefonie en mobiele telefonie verdwijnt dankzij cloud-telefonie. Dankzij vast-mobiel integratie functioneert je smartphone als volwaardige telefooncentrale en ben je via hetzelfde nummer altijd bereikbaar, zowel op je vaste als mobiele telefoon. We vertellen je er graag meer over.

Adviesgesprek aanvragen

ronald konings qnp
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Ronald helpt je graag verder!