Jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring durven wij onszelf de specialist in netwerken te noemen.

Diepgravende kennis

Onze specialisten zijn gecertificeerd en beschikken over diepgravende netwerkkennis.

Dedicated bedrijfsonderdeel

Eén vinkje dat verkeerd staat, kan verstrekkende gevolgen hebben. Vertrouw op QNP.

Hoe belangrijk is je IT-infrastructuur?

Hedendaagse bedrijven en instellingen zijn in grote mate afhankelijk van een goed werkende ICT-omgeving. Sta maar eens stil bij de impact als je huidige ICT-omgeving je plots in de steek laat. Kunnen je medewerkers hun werk nog doen? Ben je nog bereikbaar voor klanten? En hoe kom je bij belangrijke gegevens en documenten? Door je ICT infrastructuur goed te laten installeren en beheren, verklein je het risico op storingen en beperk je de impact ervan. Ook zorg je ervoor dat alle onderdelen van je ICT-infrastructuur perfect op elkaar zijn afgestemd. Ook het beheer en de beveiligen van het netwerk is een cruciaal onderdeel van je ICT infrastructuur. Hierbij gaat het om fysieke middelen, zoals routers, kabels en switches, maar ook om niet zichtbare techniek, zoals firewalls en verbindingen.

ICT-infrastructuur oplossingen van QNP

Als je ons inschakelt voor het beheren van je ICT-infrastructuur, beginnen we met een audit van je huidige ICT-infrastructuur. Het in kaart brengen van de ICT-infrastructuur helpt om overzicht te krijgen en kwetsbaarheden te ontdekken. We brengen de optimalisatiepunten in kaart en we maken inzichtelijk hoe en tegen welke kosten wij zorgen voor een hoogwaardige en stabiele ICT-omgeving.

QNP laat je ICT-infrastructuur flexibel meebewegen

Wij helpen je om je ICT-infrastructuur zó in te richten, dat het alle processen binnen je organisatie optimaal ondersteunt. Ook zorgen we ervoor dat je ICT-infrastructuur flexibel mee kan bewegen met je organisatie. We ondersteunen je ICT-afdeling of de ICT-verantwoordelijke collega’s. Desgewenst ontzorgen we je volledig door het beheer van je ICT-infrastructuur uit handen te nemen.

De ICT-infrastructuur uitbesteden aan QNP

Wil jij het beheer van je ICT-infrastructuur uitbesteden aan QNP? Wij houden je ICT-omgeving in topconditie, zodat je medewerkers veilig en efficiënt samen kunnen samenwerken en iedereen optimaal kan presteren. De ICT-infrastructuur stemmen we af op je bedrijfsprocessen en we zorgen ervoor dat je systemen mee kunnen bewegen met de dynamiek van je organisatie. We werken met innovatieve en bewezen ICT-oplossingen in. Je werkt binnen een moderne ICT-omgeving, waarop je altijd kunt vertrouwen. Waar wij goed in zijn, is luisteren en ons verdiepen in jouw uitdagingen. Hier stemmen we onze oplossingen en dienstverlening naadloos op af.

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!