Op alles voorbereid

De consequenties van een hack-aanval zijn vaak desastreus. Wij maken inzichtelijk hoe kwetsbaar je bent.

Grondige aanpak

De ICT Security Scan bevat drie onderdelen: interviews, intern onderzoek en een externe PEN-test.

Onafhankelijk advies

Ook als je geen klant bent, is een ICT Security Scan waardevol om écht onafhankelijk advies te krijgen.

Optimale ICT-security, nu én straks

Hackers zitten nooit stil en grijpen elke gelegenheid aan om netwerken van bedrijven en instellingen binnen te dringen. Met alle consequenties van dien; financieel, imagoschade, bedrijfscontinuïteit etc. Daarom is het zaak om je ICT-systemen optimaal te beveiligen én veilig te houden. Dat laatste is vaak een zwak punt. Wil je weten hoe het ervoor staat met de ICT-security van je organisatie? Kies dan voor een ICT Security Scan.

Vreemde ogen zien meer

ICT Security Scans voeren wij geregeld uit voor onze klanten. Maar ook als je geen klant bent, helpen we je graag. Vreemde ogen zien meer en je zult versteld staan van de kwetsbaarheden in je ICT-systemen. Met onze ICT Security Scan controleren we je systemen grondig op 30 belangrijke punten. Hierbij volgen we de best practices van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), aangevuld met eigen praktijkcases.

Drie onderdelen

De ICT Security Scan bestaat uit drie onderdelen. Zo interviewen we een aantal key-spelers binnen je organisatie, bijvoorbeeld de DGA, ICT-manager en de CFO. Daarnaast onderzoekt een ervaren ICT-security expert je bedrijfsnetwerk op mogelijke kwetsbaarheden. Tot slot laten we een externe PEN-test uitvoeren om te onderzoeken hoe ver wij - en hackers dus ook - je netwerk van buitenaf kunnen binnendringen.

Menselijke fouten

De resultaten van de ICT Security Scan ontvang je in een pragmatisch rapport, waarin alle 30 punten zijn toegelicht. We adviseren je over quick wins en over de benodigde maatregelen voor de korte, middellange en lange termijn op het gebied van techniek én het gedrag van mensen. Veel security issues worden namelijk veroorzaakt door menselijk falen.

Adviesgesprek aanvragen

rhf 6827 2
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Maarten helpt je graag verder!