Verbindingen van alle providers

Wij werken samen met alle landelijke providers en diverse lokale glasvezelinitiatieven.

We zorgen dat het werkt

Onze specialisten monteren en installeren het modem en gaan pas weg als het werkt.

Onafhankelijk advies

QNP is 100% onafhankelijk en levert daardoor altijd de beste oplossingen voor jouw situatie.

Landelijke providers en lokale initiatieven

QNP levert de beste internetverbinding voor jouw organisatie; coax (kabel), koper, glasvezel, 4G en 5G, van alle bekende providers. Denk aan landelijke spelers, zoals KPN, Vodafone/Ziggo, T-Mobile, Tele2 en Delta Fiber. Daarnaast hebben we goede contacten met lokale glasvezelinitiatieven. Afhankelijk van jouw locatie(s), wensen en eisen, adviseren we je over de meest geschikte oplossing. Een zakelijke SLA, maximale uptime en snelle service bij problemen zijn belangrijke voorwaarden.

Altijd de beste oplossing

QNP is volledig onafhankelijk en kan je daardoor altijd de slimste beste oplossing bieden, die naadloos aansluit bij de uitdagingen, eisen en wensen van je organisatie. Wij kijken naar de benodigde capaciteit, snelheid en latency van de verbinding en op basis daarvan brengen we advies uit. Daarna zorgen we ervoor dat het modem wordt gemonteerd en dat het optimaal werkt.

Meerdere verbindingen op één locatie

Als wij een internetverbinding leveren, kun je ons erop aanspreken als het even niet perfect werkt. Je hoeft dus nooit in de wachtrij bij de grote providers. Jouw persoonlijke servicedesk engineer regelt dat jet goed komt. Zorgeloos internetten noemen we dat. In het kader van redundantie adviseren wij je om te kiezen voor meerdere verbindingen op één locatie. Zo kun je altijd terugvallen op een andere verbinding als er een storing is bij een provider.

Referenties

rhf 6420

"We vertrouwen al zo lang op QNP, het komt altijd goed!"

Werner Zandbergen

Van de Kar

Adviesgesprek aanvragen

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!