Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Maak kennis met Gidion

QNP ICT Gidion
18-08-2021

Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen.  Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.

QNP biedt mij de mogelijkheid om mijzelf beter te ontwikkelen in de nieuwste technologieën op IT gebied. Het brede en diverse speelveld qua klanten waar QNP zich in bevindt maakt het uitdagend, wisselend en zorgt er daarom voor dat geen dag hetzelfde is. Vanuit de organisatie wordt er goed naar je gekeken wat er bij je past en waar je krachten, maar ook verbeterpunten liggen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk de vraag te stellen wat je zelf wilt bereiken. Vanuit die gedachte in combinatie met alle aanwezige kennis van een groot aantal collega’s wordt iedereen naar zijn maximale niveau getild.

Ik ervaar QNP tot op heden als een platte, informele organisatie waarbij gezelligheid en onderling contact met collega’s tijdens, maar ook zeker buiten werktijd, niet vergeten wordt! Alle factoren bij elkaar zorgt ervoor dat QNP met een grote groep professionals klaar staat voor haar huidige, maar ook zeker toekomstige klanten!

Wij zijn blij met de komst van Gidion. Hij past goed in ons team en wij vertrouwen op een fijne verdere samenwerking, een mooie toekomst en veel werkplezier bij QNP.

Arno RommensArno  Rommens
Technisch directeur

 

Meest Recent

 • Nieuwe eigenaar QNP
  Techone maakt vandaag de overname van QNP uit Breda bekend. De overname van QNP past volledig binnen de groeiambities van Techone om de leidende IT-dienstverlener te worden voor het Nederlandse MKB.
 • Webinar De Moderne Werkplek
  Maak kennis met de voordelen van de Moderne Werkplek 25 november - 11.00 uur!
 • Einde 3G – KPN
  Vanaf 31 maart 2022 stopt KPN definitief met 3G. Zij zetten het 3G-netwerk uit omdat steeds minder mensen gebruikmaken van 3G en al internetten via 4G en 5G.
 • Aangepaste openingstijden?
  Wenst u een aangepaste bereikbaarheid tekst? Dat kan!
 • René van VossenMaak kennis met René van Vossen
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.