Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Maak kennis met Gidion

QNP ICT Gidion
18-08-2021

Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen.  Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.

QNP biedt mij de mogelijkheid om mijzelf beter te ontwikkelen in de nieuwste technologieën op IT gebied. Het brede en diverse speelveld qua klanten waar QNP zich in bevindt maakt het uitdagend, wisselend en zorgt er daarom voor dat geen dag hetzelfde is. Vanuit de organisatie wordt er goed naar je gekeken wat er bij je past en waar je krachten, maar ook verbeterpunten liggen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk de vraag te stellen wat je zelf wilt bereiken. Vanuit die gedachte in combinatie met alle aanwezige kennis van een groot aantal collega’s wordt iedereen naar zijn maximale niveau getild.

Ik ervaar QNP tot op heden als een platte, informele organisatie waarbij gezelligheid en onderling contact met collega’s tijdens, maar ook zeker buiten werktijd, niet vergeten wordt! Alle factoren bij elkaar zorgt ervoor dat QNP met een grote groep professionals klaar staat voor haar huidige, maar ook zeker toekomstige klanten!

Wij zijn blij met de komst van Gidion. Hij past goed in ons team en wij vertrouwen op een fijne verdere samenwerking, een mooie toekomst en veel werkplezier bij QNP.

Arno RommensArno  Rommens
Technisch directeur

 

Meest Recent

 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.
 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Hybride werken wordt steeds meer de standaard in de BV NL. Werknemers werken vanuit verschillende locaties, zoals thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg.
 • Hybride vergaderen
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?