“QNP denkt actief mee en begrijpt wat wij nodig hebben”

Vila Etiketten in Breda heeft zich sinds 1993 ontwikkeld als expert in het produceren van o.a. etiketten via digitaal drukwerk. Bestellingen verlopen steeds meer online; een proces dat 24×7 bereikbaarheid vereist. Voor Vila dé aanleiding om samen te gaan werken met een meedenkende ICT & Telecom partner, die de taal van de ondernemer spreekt. Ton Reichardt is als mede-eigenaar van Vila Etiketten BV verantwoordelijk voor het productieproces.

Stabiel netwerk

“De server is een kritische factor in ons productieproces. Als de server stilvalt, dan staan er veertig man met hun armen over elkaar. Er is ons alles aan gelegen om te beschikken over een stabiel netwerk. We zijn voor onze ICT en Telecom vraagstukken naar QNP overgestapt. Uit onvrede over een vorige leverancier, zochten we een niet al te grote partij, die altijd bereikbaar is en onze taal spreekt. Geen ingewikkeld gedoe, maar een no-nonsense bedrijf. Zo kwamen we bij QNP uit.

Praktisch en proactief

De rol die QNP bij ons speelt, gaat verder dan het beheer van onze ICT. Ze denken echt met ons mee. Daarin is hun functie de afgelopen jaren verschoven van eerstelijns ondersteuning naar advisering in de tweede lijn; via preventief beheer het systeem zodanig onderhouden dat het stabiel blijft. Onze eigen systeembeheerder lost de eerste, simpele maar essentiële vragen van medewerkers op; variërend van mijn beeldscherm doet het niet tot ik ben mijn wachtwoord vergeten. Als we dan eens bellen met QNP, is er bij ons echt iets aan de hand. Dan wil je slechts één ding; meteen worden geholpen. QNP voldoet daaraan en heeft ons tot op heden nog niet teleurgesteld.

Online Back-up

Daarnaast draagt QNP er proactief aan bij dat we werkplekonafhankelijk en mediumonafhankelijk kunnen werken. Bovendien zijn we overgestapt op Online Back-up. Vooraf waren we daar huiverig voor; het gaat immers om een back-up van bedrijfsgevoelige informatie. Je hebt vertrouwen nodig om die overstap te maken. Nu we over zijn, vinden we het fantastisch werken; geen gedoe meer met tapejes, niet steeds erover nadenken, de back-ups zijn gewoon geregeld.

Anticiperen op toekomst

QNP helpt ons om op een praktische en proactieve manier na te denken over hoe we onze klanten ook in de toekomst 24×7 en 364 van de 365 dagen kunnen bedienen. Ze geven eerlijk advies. Dat doen ze netjes; daarmee helpen ze ons ook om op onze portemonnee te passen.
Kortom, QNP slaagt erin om waar te maken wat ze belooft. Dat heeft vooral met mensen te maken; onze neuzen en die van QNP staan dezelfde kant op.”

Relatie

Ton Reichardt
Mede-eigenaar
Vila Etiketten BV

Branche

Grafisch en Digitaal drukwerk

Medewerkers

40

Vestiging

Breda

Gebruikte diensten

Telecom-Cloud telephony
Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy
ICT-regie