Onze relaties genieten van zorgeloze ICT oplossingen. We delen graag de verhalen van onze klanten zodat je kunt zien wat er allemaal mogelijk is!

Dat wil ik ook
rhf 6374

Over NOMI Co-Packing

Met ruim 35 jaar ervaring in het verpakken van Fast Moving Consumer Goods is NOMI Co-Packing een van de meest professionele en vooraanstaande co-packers in Europa. Als verpakkingspartner van gerenommeerde A-merkfabrikanten in de foodsector doet NOMI geen concessies aan kwaliteit. De moderne faciliteiten in Etten-Leur en een perfecte organisatie garandeert klanten optimale betrouwbaarheid in kwaliteit en levering.

Flexibiliteit en vakkennis

Directeur/eigenaar van NOMI is André van Peer. Hij begon het bedrijf samen met zijn vader en enkele jaren geleden is ook zijn zoon toegetreden. André: “Inmiddels zijn we met een team van 70 vaste medewerkers. Daarnaast hebben we een flexibele schil van circa 60 krachten. Klanten waarderen onze flexibiliteit en brede kennis van verpakkingstechnieken. Onze grootste uitdaging op dit moment is het vinden van voldoende personeel.”

Klant van het eerste uur

NOMI is QNP-klant van het eerste uur. André: “QNP helpt ons al meer dan 25 jaar met ICT en telefonie. ICT is van levensbelang voor NOMI, zowel voor het kantoor als in de productie. Wij (her)verpakken voornamelijk voedingsmiddelen. Traceability is hierbij cruciaal. We moeten componenten te allen tijde kunnen herleiden, bijvoorbeeld voor terugroepacties. Continu labels en codes scannen en informatie opslaan dus. Een betrouwbare en altijd beschikbare ICT-infrastructuur is daarom van cruciaal belang.”

rhf 6396

Moderne werkplek

Op dit moment staat NOMI aan de vooravond van een transitie. André: “We maken de overstap naar de Moderne Werkplek, gebaseerd op Microsoft 365. Zo wordt het voor ons makkelijker om Teams-overleggen te doen en bestanden te delen. Ook stappen we over op Business Central, het ERP-pakket van Microsoft. Ook dit vraagt om een degelijke ICT-infrastructuur en proactief netwerkbeheer, waarvoor we vertrouwen op QNP.”

Efficiencyslag

André verwacht een efficiencyslag te kunnen maken: “Door handelingen zo veel mogelijk te automatiseren, beperken we de kans op fouten en blijft er meer tijd over voor belangrijke dingen. Zo moeten we minimaal elk uur een kwaliteitscheck uitvoeren op de eindproducten en bewaren we momenteel fysieke monsters voor een langere periode. We gaan straks met iPads foto’s nemen van deze monsters en deze meteen digitaal centraal opslaan, zodat we ze niet meer fysiek hoeven te bewaren. Dit zorgt in de productie voor tijdwinst en bespaart opslagruimte.”

Weinig verloop

André: “Ik ben heel tevreden hoe QNP onze business ondersteunt met goed werkende ICT. De samenwerking is prima en het verloop van personeel bij QNP is minimaal. Dat is prettig want hierdoor bouw je een band op met de medewerkers en leren zij onze business echt kennen. Ik heb niet veel vergelijkingsmateriaal natuurlijk, maar het feit dat ik al meer dan 25 jaar klant ben, zegt denk ik alles!”

Meer referenties

rhf 6226

"Het voelt niet of er iets is veranderd, maar het werkt gewoon heel fijn."

Peter-Paul Verhoeven

Van der Sande Makelaars

rhf 6420

"We vertrouwen al zo lang op QNP, het komt altijd goed!"

Werner Zandbergen

Van de Kar

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!