Onze relaties genieten van zorgeloze ICT oplossingen. We delen graag de verhalen van onze klanten zodat je kunt zien wat er allemaal mogelijk is!

Dat wil ik ook
van der sande

Over Van der Sande Makelaars

Van der Sande Makelaars in Breda is een modern en veelzijdig makelaarskantoor, dat zich bezighoudt met makelaardij op het gebied van (nieuwbouw)woningen en bedrijfsmatig vastgoed, verhuur van woningen en financiële dienstverlening. Van der Sande onderscheidt zich met een persoonlijke aanpak, maatwerk en deskundigheid. Alle makelaars en adviseurs zijn gecertificeerd en hebben verregaande kennis door onder meer het lidmaatschap bij de NVM en Dynamis.

Voorop Lopen

Een van de vier partners van der Sande is Peter-Paul Verhoeven. Al meer dan 25 jaar is hij werkzaam bij het kantoor en hij is gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Daarnaast heeft ook de ICT van het kantoor zijn aandacht. Peter-Paul: “Als toonaangevend bedrijf willen wij op alle gebieden voorop lopen en blijven lopen. Dat geldt ook voor onze ICT. We willen een werkomgeving voor onze medewerkers die wordt gekenmerkt door zekerheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.”

Innovatieve en meedenkende ICT-partner

Tot 2021 was de ICT bij Van der Sande op traditionele wijze georganiseerd. Peter-Paul: “We hadden een fysieke server hier op locatie staan, maar toen die aan het eind van z’n capaciteit begon te komen, zijn we ons gaan oriënteren op een nieuwe ICT-leverancier en een nieuwe ICT-omgeving. We wilden hiervoor een meedenkende en innovatie partner en zo kwamen we met QNP in contact. Wij waren vrijwel meteen onder de indruk van hun verhaal, dat goed aansloot bij onze wensen.”

rhf 6232

Geen gedoe

De klik tussen Van der Sande en QNP was er vrijwel direct en er werd een projectplan opgesteld voor een moderne en flexibele werkomgeving, die ook thuiswerken faciliteert. Peter-Paul: “De komst van corona heeft onze keuze voor een nieuwe werkomgeving in een stroomversnelling gebracht. In principe werken wij het liefst op kantoor in Breda, maar mocht corona weer de kop opsteken, dan betekent een flexibele werkplek voor ons kantoor: geen gedoe meer! Met Office 365 staan onze applicaties en data in het datacenter van QNP en zijn ze altijd en overal benaderbaar.”

Eerst de techniek

Peter-Paul: “De mogelijkheden van Office 365 zijn ongekend. In principe voelt het niet of er iets is veranderd, maar het werkt gewoon heel fijn allemaal. Je hoeft niet in te bellen op de server op kantoor, alles werkt veel directer en we hebben geen last van storingen. Je klapt je laptop open en kunt meteen aan de slag. Het voelt als een automatisme. Ik denk overigens dat er nog wel meer uit Office 365 te halen is, maar wij willen eerst de techniek helemaal op orde hebben en daarna verder kijken. Hier is nog wel wat tijd en misschien ook training voor nodig, maar het werk voor klanten gaat natuurlijk voor!”

Dik tevreden

De keuze voor QNP is ingegeven door kwaliteit. Peter-Paul: “Kwaliteit zorgt voor tevreden klanten, dat is het belangrijkste en ook onze visie op zakendoen. We hebben dan ook voor QNP gekozen op basis van kwaliteit. Daarnaast zijn het gewoon prettige mensen om mee samen te werken. Als ik de servicedesk van QNP bel, word ik vriendelijk te woord gestaan en is een oplossing nooit ver weg. En dat geldt ook voor mijn collega’s. We zijn dan ook dik tevreden met QNP als partner en met onze nieuwe manier van werken: veilig, flexibel, schaalbaar en betrouwbaar.”

Meer referenties

rhf 6420

"We vertrouwen al zo lang op QNP, het komt altijd goed!"

Werner Zandbergen

Van de Kar

bowltech maarten

"Het liefst wil ik helemaal niet na hoeven denken over onze ICT."

Maarten Sterken

Bowltech Group

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!