“QNP reageert snel”

Schoonmaken is wat zij doen, al meer dan 57 jaar. Hofkens is echt een familiebedrijf, dat geleid wordt door al weer de tweede generatie. Zij zijn actief in heel nederland en u komt hun 400 professionele ‘allesreinigers’ overal tegen. Geen klus is te groot of te klein. En geen branche is hen vreemd. Zij pakken alles aan. Grondig. Hun mensen zijn goed opgeleid en uitgerust met de beste materialen en middelen. Hofkens beschikt over de juiste certificeringen en brengt iedere schoonmaakklus tot de gewenste oplevering.

Korte lijnen

“Als we naar onze kernwaarden kijken van ons familiebedrijf willen we kwaliteit leveren, werken we 24/7 het gehele jaar door en zijn we ook bereikbaar voor calamiteiten. Veiligheid is onze prioriteit en persoonlijk contact het allerbelangrijkste.
In de organisatie noemen wij dit ook wel het ‘oranje’ bloed dat door onze aderen stroomt, de mentaliteit van ons bedrijf. We noemen onszelf niet voor niets de allesreinigers.
Wanneer wij op zoek gaan naar een leverancier vinden we het belangrijk dat we een match hebben op vele fronten zodat we een samenwerking voor langere termijn aan kunnen gaan. De match tussen QNP en Hofkens HIG is er op vele fronten en bestaat uit meerdere dienstverleningen. Als vernieuwende sparringpartner denken ze namelijk mee in oplossingen en is hun reactiesnelheid op kleine en grote vraagstukken zeer hoog en naar onze wens. Als laatste is een prettig en begrijpelijk persoonlijk contact van grote waarde voor ons en daarin hebben we elkaar zeker gevonden.
Door de levering van onze pc’s, printers en telefoons hebben we kwalitatief werkmateriaal in huis, wederom een belangrijke overeenkomst tussen QNP en Hofkens HIG. Want naast kwalitatief en gecertificeerd materiaal voor onze allesreinigers op de werkvloer bij onze klanten is het ook zeker net zo belangrijk om gedegen materiaal op ons hoofdkantoor in Oosterhout te hebben. En wat is dan mooier dan werken in de cloud, waardoor we overal kunnen werken op een veilige en betrouwbare manier! Wederom een duidelijke match tussen Hofkens HIG en QNP. Zo kunnen alle Allesreinigers doen waar ze goed in zijn!”

Relatie

Jos, Mark en Nathalie Hofkens
Directie
Hofkens HIG

Branche

Reiniging

Medewerkers

400

Vestiging

Oosterhout

Gebruikte diensten

Private Cloud Computing
Multifunctionals
Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy
Datacenter Services