Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Je staat er niet altijd bij stil.

Ronald Konings aan het woord
25-06-2020

In mijn dagelijkse werkzaamheden als accountmanager ben ik in gesprek met potentiële relaties. In deze gesprekken heb ik het vaak over bepaalde onderwerpen waar een klant niet mee bezig is of van af weet, maar zeker van toegevoegde waarde kan zijn in de dienstverlening of bedrijfsvoering van deze klant.

Hierbij denkende aan nieuwe functionaliteiten binnen huidige oplossing, beheer en optimalisatie van kosten, verdere mogelijkheden in de markt, combineren en integratie van meer producten bij één provider, en zo nog een aantal.

Zeker in deze tijd is het van belang om te weten wat de functionele en financiële voordelen kunnen zijn en ook om hierover proactief  geïnformeerd te worden.
Is uw interesse gewekt en herkent u zich hierin, ga dan het gesprek aan en neem contact met ons op.

Ronald Konings

Ronald Konings
Accountmanager

Meest Recent

 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.
 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Hybride werken wordt steeds meer de standaard in de BV NL. Werknemers werken vanuit verschillende locaties, zoals thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg.
 • Hybride vergaderen
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?