Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Je staat er niet altijd bij stil.

Ronald Konings aan het woord
25-06-2020

In mijn dagelijkse werkzaamheden als accountmanager ben ik in gesprek met potentiële relaties. In deze gesprekken heb ik het vaak over bepaalde onderwerpen waar een klant niet mee bezig is of van af weet, maar zeker van toegevoegde waarde kan zijn in de dienstverlening of bedrijfsvoering van deze klant.

Hierbij denkende aan nieuwe functionaliteiten binnen huidige oplossing, beheer en optimalisatie van kosten, verdere mogelijkheden in de markt, combineren en integratie van meer producten bij één provider, en zo nog een aantal.

Zeker in deze tijd is het van belang om te weten wat de functionele en financiële voordelen kunnen zijn en ook om hierover proactief  geïnformeerd te worden.
Is uw interesse gewekt en herkent u zich hierin, ga dan het gesprek aan en neem contact met ons op.

Ronald Konings

Ronald Konings
Accountmanager

Meest Recent

 • René van Vossen Servicedesk CoördinatorMaak kennis met René
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.
 • QNP ICT GidionMaak kennis met Gidion
  Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.
 • Verbeter je digitale beveiliging, zo doe je dat!
  ​Bijna dagelijks melden nieuwsmedia nieuwe cybercrime gevallen. De politie ziet een enorme toename in het aantal cybercrime meldingen sinds het uitbreken van de coronacrisis.
 • Maak kennis met Karel van SeetersMaak kennis met Karel
  Mijn naam is Karel van Seeters, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Werkzaam bij QNP als Servicedesk Engineer.
 • Even voorstellen Jasper van den BrinkEven voorstellen Jasper van den Brink
  Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben. Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche.