Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Fijne feestdagen!

21-12-2021

Geachte relatie,

De laatste weken van 2021 zijn ingegaan. Een bewogen jaar waarin veel is gebeurd en corona nog altijd vat houdt op zakelijk Nederland.  

Voor QNP is een nieuwe periode aangebroken met de komst van Techone als nieuwe eigenaar. Wij kijken met positieve energie uit naar de nieuwe kansen welke op ons pad gaan komen om QNP verder te ontwikkelen!

In 2022 blijven wij voor u klaarstaan zoals u dat van ons gewend bent vanuit het pand in Breda met de mensen die u kent en waar u op kunt bouwen.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor de fijne samenwerking afgelopen jaar.
Namens alle QNP collega’s wensen wij u en uw collega’s prettige feestdagen en een gezond en succesvol 2022!

Maurice Vermeiren, Arno Rommens en Maarten Legius
Directie QNP

Meest Recent

 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.
 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Hybride werken wordt steeds meer de standaard in de BV NL. Werknemers werken vanuit verschillende locaties, zoals thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg.
 • Hybride vergaderen
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?