Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Fijne feestdagen!

21-12-2021

Geachte relatie,

De laatste weken van 2021 zijn ingegaan. Een bewogen jaar waarin veel is gebeurd en corona nog altijd vat houdt op zakelijk Nederland.  

Voor QNP is een nieuwe periode aangebroken met de komst van Techone als nieuwe eigenaar. Wij kijken met positieve energie uit naar de nieuwe kansen welke op ons pad gaan komen om QNP verder te ontwikkelen!

In 2022 blijven wij voor u klaarstaan zoals u dat van ons gewend bent vanuit het pand in Breda met de mensen die u kent en waar u op kunt bouwen.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor de fijne samenwerking afgelopen jaar.
Namens alle QNP collega’s wensen wij u en uw collega’s prettige feestdagen en een gezond en succesvol 2022!

Maurice Vermeiren, Arno Rommens en Maarten Legius
Directie QNP

Meest Recent

 • Uitfasering Internet ExplorerUitfasering Internet Explorer
  Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd. Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.
 • Microsoft 365 Adoptie
  Overtuig je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je productiviteit door efficiënter te werken met de oplossingen van Microsoft 365!
 • Hybride samenwerken
  Is jouw kantoorruimte geschikt om werknemers op locatie samen te brengen met werknemers op afstand?Past jouw vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.