Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Fijne feestdagen!

21-12-2021

Geachte relatie,

De laatste weken van 2021 zijn ingegaan. Een bewogen jaar waarin veel is gebeurd en corona nog altijd vat houdt op zakelijk Nederland.  

Voor QNP is een nieuwe periode aangebroken met de komst van Techone als nieuwe eigenaar. Wij kijken met positieve energie uit naar de nieuwe kansen welke op ons pad gaan komen om QNP verder te ontwikkelen!

In 2022 blijven wij voor u klaarstaan zoals u dat van ons gewend bent vanuit het pand in Breda met de mensen die u kent en waar u op kunt bouwen.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor de fijne samenwerking afgelopen jaar.
Namens alle QNP collega’s wensen wij u en uw collega’s prettige feestdagen en een gezond en succesvol 2022!

Maurice Vermeiren, Arno Rommens en Maarten Legius
Directie QNP

Meest Recent

 • Nieuwe eigenaar QNP
  Techone maakt vandaag de overname van QNP uit Breda bekend. De overname van QNP past volledig binnen de groeiambities van Techone om de leidende IT-dienstverlener te worden voor het Nederlandse MKB.
 • Webinar De Moderne Werkplek
  Maak kennis met de voordelen van de Moderne Werkplek 25 november - 11.00 uur!
 • Einde 3G – KPN
  Vanaf 31 maart 2022 stopt KPN definitief met 3G. Zij zetten het 3G-netwerk uit omdat steeds minder mensen gebruikmaken van 3G en al internetten via 4G en 5G.
 • Aangepaste openingstijden?
  Wenst u een aangepaste bereikbaarheid tekst? Dat kan!
 • René van VossenMaak kennis met René van Vossen
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.