076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Adres onbekend of uw data veilig en vertrouwd bij QNP?

U wilt overal en altijd kunnen werken? Zorgen wij voor!

Cloud, is dat waar u om gevraagd heeft? Vast niet. Maar u bent wel op zoek naar mogelijkheden om tijd-, plaats- en device-onafhankelijk te werken, eenvoudig nieuwe gebruikers toe te voegen, flexibel op- en af te schalen en alleen te betalen wat u gebruikt.

‘Iets met de cloud’

Bij QNP hebben we het niet zo op ingewikkelde en nietszeggende modewoorden. Liever kijken we naar wat u als klant wilt voor uw bedrijf. Cloud is hiervan een mooi voorbeeld. Velen roepen dat ze ‘iets met de cloud willen’, zonder precies te weten wat het is en wat de voor- en nadelen zijn. Wij vertellen u liever hoe u efficiënter kunt ondernemen.

Op uw eigen server

Medewerkers die altijd en overal bij hun bestanden en de bedrijfsapplicaties kunnen. En die probleemloos kunnen werken op hun smartphone, tablet, laptop en pc. Werken met Office 365. U denkt vast, ja dat is de cloud! Klopt helemaal, maar het hoeft niet vanuit de cloud. Het kan namelijk ook allemaal draaien op uw eigen server. Of in ons datacenter.

ICT-regiefunctie

Als u aan de slag wilt met de cloud, kunnen we u op vele manieren helpen. Niet alleen als leverancier, maar ook als regisseur. We brengen voor u in kaart welke cloud-oplossingen het beste passen bij uw wensen, brengen ze bij elkaar en onderhouden de contacten met leveranciers. Zo heeft u het gemak van één aanspreekpunt.

Hybride situatie

Ook hier geldt dat we graag samen met u op zoek gaan naar de meest ideale manier van werken voor uw bedrijf. En dat de cloud daarbij echt niet zaligmakend is. In ruim 90% van de gevallen gaat het om een geleidelijke transitie. Een hybride situatie dus; deels cloud, deels eigen servers. Omdat uw bedrijfsapplicaties nog niet klaar zijn voor de cloud. Of omdat u net geïnvesteerd heeft in eigen hardware bijvoorbeeld.

Transitie naar de cloud

Onze adviseurs maken een plan dat naadloos afgestemd is op uw situatie en wensen. Zodat we u optimaal kunnen begeleiden bij de transitie vanuit uw huidige IT-infrastructuur naar de cloud. Goed om te weten: QNP beschikt over een optimaal beveiligd datacenter, waar u bestanden opslaat en applicaties veilig kunnen draaien.

QNP reageert snel

Als wij op zoek gaan naar een leverancier, moet er een goede match zijn op vele fronten. We gaan graag een samenwerking aan voor langere termijn. De match tussen QNP en Hofkens HIG is er op vele fronten en bestaat uit meerdere dienstverleningen. Als vernieuwende sparringpartner denkt QNP mee in oplossingen. Ook hun reactiesnelheid op kleine en grote vraagstukken is zeer hoog en naar wens. Tot slot vinden wij het begrijpelijk persoonlijk contact erg prettig!

Lees meer >>

Hofkens HIG

QNP adviseert duidelijk

Vanwege onze goede ervaringen met Private Cloud Computing van QNP hebben we hen ook gevraagd om mee te denken over de vernieuwing van onze telefooncentrale. QNP heeft voor ons de opties naast elkaar gezet, inclusief de bijbehorende kosten. Daardoor bleek dat VOIP voor ons niet zou lonen. Het mooie bij QNP is dat ze het zo vertellen dat je het snapt zónder zelf kennis te hebben van ICT en telefonie. Ze geven advies in begrijpelijke taal.

Lees meer >>

De Koning Straal- & Schilderwerken

Direct meer weten?
Neem contact op met Marco:

Marco Snip
Teamleider Sales

MSnip@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze andere diensten & aanpak


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid