We horen graag van u!

ICT beheer uitbesteden

Voor ondernemers is het van levensbelang dat de systemen binnen het bedrijf constant beschikbaar zijn en goed werken. Een storing zorgt ervoor dat het werk stil komt te liggen en dat kan veel geld kosten.

Ondanks het belang van een online infrastructuur die werkt en ook blijft werken, hebben veel bedrijven er moeite mee om deze systemen goed op te zetten. Het opzetten en beheren van een ICT-infrastructuur is complex en vereist specifieke expertise. Deze expertise vind je bij QNP.

Door het IT beheer van je bedrijf uit te besteden bij een gespecialiseerd bedrijf, weet je zeker dat de ICT binnen je bedrijf goed geregeld en goed beveiligd is. Dit zorgt ervoor dat de systemen blijven draaien en geeft een gevoel van rust.

Ben jij klaar om je ICT beheer uit te besteden bij een betrouwbare en betrokken partner? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

ICT in eigen beheer of outsourcen

Je hebt twee opties om de ICT in je organisatie te regelen: houd je het in eigen beheer of ga je je ICT uitbesteden?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor ICT in eigen beheer: je houdt een gevoel van controle, je kunt makkelijk communiceren en bij vragen kun je makkelijk even naar de ICT-afdeling lopen.

Zo’n eigen ICT-afdeling werkt vooral goed bij grote bedrijven. Mkb’s die hun ICT in eigen beheer doen, lopen vaak tegen de nodige uitdagingen aan. Een klein bedrijf zal niet snel een hele ICT-afdeling aannemen. Vaak begin je bij één persoon. Hierdoor ben je heel afhankelijk van die ene persoon. Ziekte of vakantie kunnen de nodige problemen opleveren. Daarbij is het vakgebied ICT heel breed. De kans is klein dat een ICT medewerker de juiste kennis en vaardigheden heeft om de gehele ICT te verzorgen.

Door je ICT te outsourcen bij QNP heb jij toegang tot een volledige ICT-afdeling, zonder dat je meteen een heel team hoeft aan te nemen. Je profiteert daarbij van de volgende voordelen:

  • Met name voor MKB en kleinere ondernemingen is het goedkoper om ICT uit te besteden dan om er een medewerker voor in dienst te nemen
  • Binnen een ICT bedrijf werken mensen met kennis van verschillende vakgebieden binnen IT: zo wordt elk onderdeel van je ICT beheer tot in de puntjes geregeld
  • Je bent niet afhankelijk van één persoon: bij het uitbesteden van je ICT beheer weet je zeker dat er altijd iemand klaar staat om jouw IT-kwesties op te lossen
  • Je systeem wordt 24/7 bewaakt en onderhouden, waardoor alles ook buiten de normale werktijden goed blijft draaien

Ook niet onbelangrijk: wanneer je je ICT uitbesteedt aan QNP hoef je zelfs de voordelen van ICT in eigen beheer niet te missen. Onze dienstverlening is persoonlijk en je hebt een vast contactpersoon waar je altijd kunt aankloppen. Ook komen we graag bij je langs voor fysieke ondersteuning op locatie.

Wat valt er bij QNP onder ICT beheer?

Wanneer je ervoor kiest om de ICT beheer van je bedrijf uit te besteden bij QNP, kun je gebruik maken van verschillende diensten.

Cloud

Dankzij onze cloud-oplossingen hebben je medewerkers altijd en overal toegang tot hun bestanden en bedrijfsapplicaties. Wij helpen je aan de best passende combinatie van IT middelen en diensten voor je bedrijf.

Infrastructuur

De infrastructuur is het fundament waarop de technologie binnen je bedrijf draait. Met de juiste hardware, firewalls, routers, switches, kabels en draadloze oplossingen zorgen we voor een perfect werkende IT omgeving.

Moderne werkplek

De moderne werkplek is toekomstbestendig, veilig, flexibel en vanaf elke locatie te gebruiken. Ook telefonie maakt steeds vaker onderdeel uit van de moderne werkplek. Wij helpen je bij de overstap naar deze nieuwe manier van werken en zorgen ervoor dat alle systemen up-to-date blijven.

Wifi

Zowel thuis als op kantoor kunnen we niet meer zonder draadloos internet. Een snel en veilig wifinetwerk is daarom essentieel voor menig bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw wifinetwerk 24/7 blijft werken.

Verbindingen

We leven in een wereld die altijd online is. Daarom is een stabiele internetverbinding een cruciaal onderdeel van de IT-infrastructuur binnen je bedrijf. Wij zorgen voor de bekabeling en komen indien nodig met een slimme back-up om de kans op downtime zo klein mogelijk te maken.

Waarom IT beheer uitbesteden bij QNP?

Je IT beheer uitbesteden bij QNP in Breda betekent samenwerken met een team bestaande uit 45 harde werkers met een no-nonsense instelling en passie voor het vak ICT. Wij zorgen dat de bedrijfsapplicaties binnen je organisatie probleemloos werken en dat medewerkers altijd bereikbaar zijn. Wat je ook nodig hebt aan IT en telecom faciliteiten, wij bedenken, bouwen, onderhouden en beheren ze.

Dit kun je verwachten als je je IT beheer uitbesteedt bij QNP:

  • De vrijheid om zorgeloos door te gaan met je werk (wij zorgen dat je bedrijfsapplicaties altijd goed werken)
  • Ondersteuning zowel op locatie als op afstand mogelijk
  • Je weet zeker dat je systemen goed beveiligd zijn
  • Persoonlijke dienstverlening: wij denken met je mee
  • Wij ontzorgen je volledig of springen bij waar nodig
  • 24/7 per dag ondersteuning

Meer weten over hoe wij jou kunnen bereiken? Neem dan gerust eens contact op. Dat kan door te bellen naar +31 (0)76 597 50 00 of via onderstaand formulier.
Wij helpen je graag verder!

 

ICT uitbesteden bij QNP?

Zo bereikt u ons!

Bezoekadres:
Rithmeesterpark 60
4838 GZ Breda

E-mail:
[email protected]

Telefoon:
076-5975000

 

QNP Bezoekadres: Rithmeesterpark 60 4838 GZ Breda

QNP