Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Hybride samenwerken

17-11-2022

Vergaderruimtes voor online (hybride) samenwerken
Ongeacht waar werknemers werken, met de juiste samenwerkingstools- en platforms zoals Microsoft Teams, Poly video conferencing en Clickshare zijn je meetings efficiënter.

Is jouw kantoorruimte geschikt om werknemers op locatie en op afstand samen te brengen?

Om een ruimte in te richten voor optimaal online samenwerken moet je rekening houden met de volgende aspecten:

– Wat voor type kantoorruimte(s) heb je? 
– Hoeveel mensen moeten er in de ruimte kunnen? 
– Wat voor type vergadering wil je houden? Is het formeel of informeel?
– Wil je iets presenteren of is er juist veel interactie? 
– Hoe zorg je ervoor dat deelname gemakkelijk en eenvoudig is?

QNP biedt je organisatie diverse oplossingen om jouw vergaderruimte geschikt te maken voor hybride samenwerking. Van ruimte reserveringsoplossingen via Teams Rooms tot video conferencing oplossingen van Poly en zakelijke interactieve touchscreens voor optimaal beeld en vergaderbeleving. Helemaal aangepast op jouw situatie, wensen en eisen.

Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvende live demo bij ons op kantoor zodat je zelf kunt ervaren hoe hybride vergaderen maximaal ondersteund kan worden.

Klik hier om je aan te melden.

Meest Recent

 • Uitfasering Internet ExplorerUitfasering Internet Explorer
  Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd. Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.
 • Microsoft 365 Adoptie
  Overtuig je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je productiviteit door efficiënter te werken met de oplossingen van Microsoft 365!
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.
 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Hybride werken wordt steeds meer de standaard in de BV NL. Werknemers werken vanuit verschillende locaties, zoals thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg.