Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Maak kennis met Karel

Maak kennis met Karel van Seeters
02-02-2021

Mijn naam is Karel van Seeters, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Werkzaam bij QNP als Servicedesk Engineer. Voor QNP heb ik 4 jaar gestudeerd bij het Koning Willem 1 College. Daar heb ik zowel de opleidingen ‘’medewerker beheer ICT’’ als ‘’Netwerkbeheerder’’ afgerond. Na mijn studies was ik klaar voor een nieuwe uitdaging.
Al snel kwam ik bij QNP terecht en mocht ik op gesprek komen. Binnen een week was alles al geregeld en kon ik op 7 december jl. starten.
Best spannend, je 1e echte baan! Hoewel ik zenuwachtig was, kon ik niet wachten om mijn passie bij QNP te kunnen uiten en heel veel binnen de ICT te gaan leren.

Ik werd met open armen ontvangen. Al mijn collega’s kwamen wel even (op afstand of via Teams) een praatje maken, wat ik zeer prettig vond. En door de Brabantse sfeer van het bedrijf, is het lekker informeel en voel ik me helemaal thuis!

Naast de fijne sfeer bij QNP was mijn inwerkperiode ook zeer aangenaam. Geleidelijk aan kreeg ik meer verantwoordelijkheden. De eerste twee dagen maakte ik kennis met alle software waarmee ik moest gaan werken. Vanuit daar kreeg ik de eerste tickets op mijn naam maar hoefde ik nog geen telefoontjes op te pakken. Na een week of vier kon ik mijn weg door de applicatie al redelijk goed vinden en was mijn inwerkperiode bijna volbracht. Nu kon ik van start gaan met telefoontjes aannemen en registreren onder begeleiding van Richard de Jong en Mark van Beek. Al met al heb ik mijn eerste weken bij QNP als zeer goed ervaren!

Wij zijn blij met de komst van Karel en blij met zijn enthousiasme. Wij wensen hem veel succes en werkplezier bij QNP.

Arno Rommens - Technisch Directeur

Arno Rommens
Technisch Directeur

Meest Recent

 • René van Vossen Servicedesk CoördinatorMaak kennis met René
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.
 • QNP ICT GidionMaak kennis met Gidion
  Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.
 • Verbeter je digitale beveiliging, zo doe je dat!
  ​Bijna dagelijks melden nieuwsmedia nieuwe cybercrime gevallen. De politie ziet een enorme toename in het aantal cybercrime meldingen sinds het uitbreken van de coronacrisis.
 • Even voorstellen Jasper van den BrinkEven voorstellen Jasper van den Brink
  Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben. Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche.
 • Huisartsenteam kiest voor QNP ICTHet Huisartsenteam maakt met alle aangesloten praktijken de keuze voor één centrale ICT-oplossing!
  Na een intensieve selectieprocedure kiest de zorggroep voor een ‘Private Cloud Computing’ ICT oplossing van QNP ICT & Telecom professionals.