Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Maak kennis met Karel

Maak kennis met Karel van Seeters
02-02-2021

Mijn naam is Karel van Seeters, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Werkzaam bij QNP als Servicedesk Engineer. Voor QNP heb ik 4 jaar gestudeerd bij het Koning Willem 1 College. Daar heb ik zowel de opleidingen ‘’medewerker beheer ICT’’ als ‘’Netwerkbeheerder’’ afgerond. Na mijn studies was ik klaar voor een nieuwe uitdaging.
Al snel kwam ik bij QNP terecht en mocht ik op gesprek komen. Binnen een week was alles al geregeld en kon ik op 7 december jl. starten.
Best spannend, je 1e echte baan! Hoewel ik zenuwachtig was, kon ik niet wachten om mijn passie bij QNP te kunnen uiten en heel veel binnen de ICT te gaan leren.

Ik werd met open armen ontvangen. Al mijn collega’s kwamen wel even (op afstand of via Teams) een praatje maken, wat ik zeer prettig vond. En door de Brabantse sfeer van het bedrijf, is het lekker informeel en voel ik me helemaal thuis!

Naast de fijne sfeer bij QNP was mijn inwerkperiode ook zeer aangenaam. Geleidelijk aan kreeg ik meer verantwoordelijkheden. De eerste twee dagen maakte ik kennis met alle software waarmee ik moest gaan werken. Vanuit daar kreeg ik de eerste tickets op mijn naam maar hoefde ik nog geen telefoontjes op te pakken. Na een week of vier kon ik mijn weg door de applicatie al redelijk goed vinden en was mijn inwerkperiode bijna volbracht. Nu kon ik van start gaan met telefoontjes aannemen en registreren onder begeleiding van Richard de Jong en Mark van Beek. Al met al heb ik mijn eerste weken bij QNP als zeer goed ervaren!

Wij zijn blij met de komst van Karel en blij met zijn enthousiasme. Wij wensen hem veel succes en werkplezier bij QNP.

Arno Rommens - Technisch Directeur

Arno Rommens
Technisch Directeur

Meest Recent

 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?
 • Hybride Werkplek
  Het hybride werken van nu is niet meer weg te denken. Vanaf verschillende locaties werken is iets wat blijft.
 • Hoge NPS Score bij KPN!
  QNP behaalt een hoge NPS score bij KPN voor KPN ÉÉN oplossingen die wij onze klanten bieden.
 • IT Security – Phishing
  Criminelen vissen via websites of frauduleuze e-mails naar gegevens. Vaak doen ze dit door een inlogpagina van een bank of bijvoorbeeld de loginpagina van Office365 na te maken.
 • Einde ISDN van KPN
  Het is nu definitief. KPN stopt op 1 april 2022 met ISDN15/20/30.