IT in Breda QNP ICT

Uw werkplek op maat? Zorgen wij voor!

De “moderne werkplek” is een werkplek die op basis van de behoeften van u en uw organisatie is ingericht. Een werkplek die toekomstbestendig, veilig, flexibel en vanaf elke locatie te gebruiken is.
QNP biedt verschillende oplossingen om deze werkplek te creëren, altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Wij brengen de verschillende technieken en oplossingen samen en creëren zo uw optimale moderne werkplek. QNP werkt hiervoor nauw samen met belangrijke spelers als Microsoft, KPN ÉÉN, Vodafone en HP.

De moderne werkplek maakt veelal gebruik van Office 365 / Microsoft 365, SharePoint en Teams. Dit gecombineerd met uw bedrijfsapplicaties en bedrijfsdata. Alle faciliteiten worden aangeboden vanuit de Public Cloud, Private Cloud of een combinatie daarvan.

Naast de genoemde IT-voorzieningen, maakt ook telefonie steeds vaker onderdeel uit van uw moderne werkplek. Een telefooncentrale die u veilig als dienst afneemt vanuit de Cloud, met een gebruikersinterface op uw werkplek en of op uw mobiele telefoon. MS Teams in combinatie met KPN ÉÉN is een goed voorbeeld van nieuwe mogelijkheden.

Uiteraard bewaakt en beheert QNP uw werkplek. Op locatie of in de Cloud, volledige beheerd en 24 x 7 ondersteund. Een professioneel aanspreekpunt voor uw ICT tegen een vast bedrag per maand. Wij zorgen ook dat uw moderne werkplek veilig blijft. Dat doen we door monitoren updaten en back-uppen van uw werkplek, verbindingen en firewall. We integreren “security by design” in uw moderne werkplek. Uw gebruikers worden niet beperkt, maar we zorgen juist voor veilige en eenvoudige toegang. Denk hierbij aan 1 keer inloggen voor alle toepassingen door single sign-on techniek en veilig inloggen met Multifactor Authenticatie.

Een overstap naar de moderne werkplek gaat meestal niet met een “big bang” maar in overzichtelijke en gecontroleerde stappen. Onze adviseurs en IT consultants stippelen samen met u de beste route uit naar de moderne werkplek, vaak doen we dit middels workshops samen met u en uw gebruikers. Adoptie van de nieuwe werkomgeving is een vereiste. Alleen dan bereikt u het gewenste resultaat. Als uw medewerkers weten hoe ze er optimaal gebruik van kunnen maken. QNP begeleidt uw organisatie en medewerkers bij de verandering naar de moderne werkplek middels een uitgebreid adoptieplan. Vaak bestaat dit uit Web based trainingen, training on the job, floorwalkers, klassikale trainingen, inloopsessies en video instructies.

QNP is Microsoft Tier 1 Partner.

Een van de mogelijkheden: 5MOT (5 minutes of training) een set van 400 Web based trainingen gericht op Microsoft 365, Office (online), Teams, SharePoint, OneDrive, Windows 10 en anderen. In onderstaande animatie vertellen wij u meer;

Bekijk de 5MOT (5 minutes of training) video

Onze diensten

IT

Telefonie

Security

Consultancy