Professioneel & specialistisch

Door onze ervaring weten we precies welke ICT-oplossingen bij jouw branche passen.

Onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan merken en providers. Je krijgt altijd een onafhankelijk advies.

Persoonlijke aanpak

We verdiepen ons in jouw wereld en stemmen onze oplossingen hier naadloos op af.

ICT-regie en infrastructuur

Zorgmedewerkers moeten op elk moment van de dag en overal toegang hebben tot de elektronische patiënt- of cliëntendossiers (EPD’s of ECD’s). En steeds vaker wordt ook het primaire zorgproces ondersteund met (draadloze) communicatie- en zorgsystemen. Wij treden op als ICT-regie partij en regelen de ICT-infrastructuur voor verschillende zorginstellingen. In de zorg wordt er veel samengewerkt met verschillende toeleveranciers. Dat vraagt om een stabiele infrastructuur. QNP is hierin vaak de schakel tussen toeleveranciers en zorginstelling. Als iemand uit bed valt, of verdwaald raakt en de zorgalarmering of de dwaaldetectie werkt niet omdat het netwerk plat ligt, dan hebben we een uitdaging en moeten we snel schakelen. Wij gaan dan op zoek naar de juiste oplossing bij die toepassing. Het is binnen de zorgsector van belang dat er 24/7 gemonitord wordt. Wanneer er iets mis gaat met een patiënt, komt er een melding binnen en kan een zorgverlener direct zorg bieden. Het proactief inregelen van deze systemen is waar wij goed in zijn.

Splitsing zorgsector

De zorgsector kunnen we opsplitsen in Care en Cure zorg. Wij focussen ons vooral op de Care kant. In ons portfolio hebben we veel ouderenzorginstellingen, daar hebben we vooral te maken met leveranciers die zorg domotica leveren, zoals valdetectie. Deze apparatuur kunnen we direct koppelen aan ons netwerk. Op een gesloten afdeling werk je met en tag of code om de deur te openen, ook dit is te koppelen aan het netwerk. We werken dus nauw samen met de (software) leveranciers die software en apparatuur aan ons netwerk koppelen. 

Aan de Cure kant hebben we te maken met verschillende huisartsen collectieven. Hier bieden we vooral cloudoplossingen waarin ze data kwijt kunnen, maar ook lokalen ICT-oplossingen zoals printoplossingen en het regelen van de ICT-infrastructuur. Denk hierbij aan het koppelen van meetapparatuur aan het netwerk.

Veiligheid & security

Het veiligstellen van klantdossiers hebben we niet direct iets mee te maken. Dit wordt geregeld vanuit de softwareapplicaties van de toeleveranciers. Zij regelen dat dossiers eenvoudig van A naar B kunnen. Waar wij in beeld komen is bij het beveiligen van de internetverbinding.

zorggroep referentie qnp

ICT-infrastructuur

De hele ‘snelweg-infrastructuur’ regelen wij voor klanten. Alle infrastructuur inregelen en veilig van A naar B vervoeren. Dit kun je zien als een snelweg aanleggen, met de juiste richtingen, stoplichten en verkeersborden. Dit om het verkeer goed te stroomlijnen en ongelukken te voorkomen. Wij houden je ICT-omgeving in topconditie, zodat je medewerkers veilig en efficiënt kunnen samenwerken en iedereen optimaal kan presteren. De ICT-infrastructuur stemmen we af op je bedrijfsprocessen en we zorgen ervoor dat je systemen mee kunnen bewegen met de dynamiek van je zorgorganisatie.

Een steeds grotere uitdaging is de stijging van de ouderenzorg. Daarom is het belangrijk dat de zorg een grote slag gaat slaan in de ontwikkeling van technologie en automatisering. Efficiënter werken met minder personeel, maar wel met meer patiënten. Hiervoor is een gestroomlijnde ICT-infrastructuur voor nodig en daar ligt voor ons de grootste uitdaging.

rhf 7176 24 7 def

24/7 support en monitoring

QNP biedt support en monitoring op elk moment van de dag, zeven dagen per week. In de zorg, waar de continuïteit van het zorgproces van cruciaal belang is, is dit erg waardevol. Wij zorgen ervoor dat de technische aspecten van het zorgproces soepel verlopen, waardoor zorgprofessionals zich kunnen richten op het bieden van optimale zorg aan patiënten. Wij kunnen onze systemen 24/7 realtime monitoren. Wanneer we een daling zien op een bepaald netwerk krijgen wij direct een melding dat er iets niet goed gaat. Dan staat er altijd een service engineer paraat om eventueel naar locatie te rijden om het probleem op te lossen. In de nacht is er ook vaak minder zorgpersoneel aanwezig, dan is het fijn als je ondersteund wordt door techniek. Zo kun je de zorgoproepen goed monitoren en verwerken. De zorg gaat dag en nacht door, we leveren dan ook 24/7 support mocht dit nodig zijn.

Wij staan dag en nacht paraat om de juiste service te kunnen bieden aan onze klanten. Als er zich een incident voordoet neemt de services engineer zo snel mogelijk contact op, waarna hij beoordeelt wat de ernst van de situatie is. Zo kan hij beslissen of het telefonisch kan worden opgelost, of dat hij op locatie moet komen om het probleem te verhelpen.

Expertise en oplossingsgerichtheid

QNP heeft uitgebreide ervaring en expertise in de zorgsector. Ze begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van zorginstellingen en bieden op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om het koppelen van zorgdomotica, het bieden van cloudoplossingen voor huisartsenpraktijken of het verbeteren van de algehele efficiëntie van de IT-infrastructuur, QNP zoekt altijd naar de juiste oplossing voor elke toepassing. Ze zijn flexibel en kunnen snel schakelen om aan de behoeften van zorginstellingen te voldoen.

Samenwerking met QNP

Binnen de zorgsector is het belangrijk dat je snel kunt schakelen, snapt welke processen belangrijk zijn en weet hoe je deze oplost. Communicatie en persoonlijk contact is hierin belangrijk. Infrastructuur en 24/7 support speelt hierin een grote rol. We kiezen een bepaalde structuur en richten deze volledig voor je in met passende oplossingen, volledig ontzorgd. Structuur bestaat uit een stukje inrichting, maar ook de keuze voor een bepaalde oplossing. Hierin gaan we professioneel te werk, zijn we degene die als laatste van tafel gaan en nemen we onze verantwoordelijkheid. Doordat we actief zijn in verschillende branches weten we waar de pijnpunten zitten. QNP is thuis in elke branche.

Wat we voor je kunnen betekenen

Infrastructuur beheer.

De ICT-infrastructuur omvat alle ICT-voorzieningen - hardware én software - die nodig zijn om de bedrijfsprocessen binnen je organisatie te ondersteunen.

Cybersecurity oplossingen.

Cybersecurity draait om het beschermen van netwerken, systemen en software tegen digitale aanvallen.

ICT beheer uitbesteden.

Het is van levensbelang dat de systemen binnen de organisatie constant beschikbaar zijn en goed werken.

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!