Cybersecurity bedrijf

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de bedrijven te maken krijgt met cybercrime en 20% daarvan is daadwerkelijk slachtoffer. QNP is gespecialiseerd in cybersecurity en helpt u dit te voorkomen!

Bekijk onze cybersecurity oplossingen
rhf 7053(1)
Wil je meer weten?
Op alles voorbereid

De consequenties van een hack-aanval zijn vaak desastreus. Wij maken inzichtelijk hoe kwetsbaar je bent.

Grondige aanpak

De ICT Security Scan bevat drie onderdelen: interviews, intern onderzoek en een externe PEN-test.

Onafhankelijk advies

Ook als je geen klant bent, is een ICT Security Scan waardevol om écht onafhankelijk advies te krijgen.

Cyberaanvallen

Zelfs als je weinig ICT gebruikt, kan een cyberaanval desastreus zijn. Je kunt belangrijke data kwijtraken, reputatieschade oplopen of gechanteerd worden met ransomware.

Wat doet een cybersecurity bedrijf?

Een cybersecurity bedrijf beschermt je bedrijfssystemen en gebruikersgegevens tegen cybercriminelen. Hiertoe neemt het cybersecurity of ICT-security bedrijf verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals o.a. firewalls, antivirussoftware, wachtwoordbescherming, het verwijderen en voorkomen van malware en bescherming tegen ransomware.

Waarom heb je een ICT-security bedrijf nodig?

Een cyberaanval is tegenwoordig een van de grootste bedrijfsrisico’s. Hoe meer je organisatie afhankelijk is van de ICT-omgeving, hoe groter de impact van een cyberaanval is. Deze impact gaat verder dan alleen je organisatie. Ook je medewerkers, klanten en relaties hebben er last van. Door je ICT-omgeving optimaal te beschermen, verklein je de kans op een cyberaanval en minimaliseer je de impact als er toch iets misgaat.

Cybersecurity: wat kun je zelf doen?

Er zijn meerdere maatregelen die je gemakkelijk zelf kunt nemen om je organisatie te beschermen tegen cybercriminelen. Zo kun je twee-factor authenticatie inschakelen, sterke wachtwoorden gebruiken, wachtwoorden regelmatig veranderen en alert zijn op phishing e-mails. Maar om je organisatie écht goed te beschermen tegen cybercriminaliteit, kun je het beste de hulp inroepen van de ervaren cybersecurity professionals van QNP.

Laat je cybersecurity regelen door QNP

QNP brengt de risico’s op cybercriminaliteit voor je organisatie nauwkeurig in kaart en helpt je om de ICT-infrastructuur waterdicht te maken. Daarmee verklein je de kans op cyberaanvallen en ben je optimaal voorbereid als zich toch een incident voordoet. Wij zorgen ervoor dat de continuïteit van je organisatie niet in gevaar komt. Je bedrijf kan gewoon door blijven draaien en er zijn altijd back-ups beschikbaar van je gegevens.

Wil jij kunnen vertrouwen op een perfecte cybersecurity? Neem direct contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen.

rhf 6707(1)

Ik ben ICT-manager

Als ICT-manager ben je bezig met de mogelijkheden van werken in de cloud. Maar er ligt nog veel meer op je bordje: foutmeldingen van mailservers, weigerende printers, phishing-mails.

rhf 6731(1)

Ik ben ondernemer

Als ondernemer wil je eigenlijk maar één ding. Zorgeloos ondernemen. Dat snappen wij als een geen ander. En we snappen ook dat je daarvoor moet kunnen beschikken over zorgeloze ICT.

rhf 6603

Ik ben manager bedrijfsvoering

Als Manager Bedrijfsvoering van een woningcorporatie, zorginstelling, energiebedrijf of andere grote organisatie heb je heel wat ballen hoog te houden. Een van je verantwoordelijkheden is de ICT.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden?

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!