Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Hybride Werkplek

26-04-2022

Hybride werkplek
De manier waarop we momenteel werken is enorm aan het veranderen. We zijn mobieler dan ooit en hebben vanaf verschillende locaties toegang nodig tot gegevens. Werken vanuit huis, op kantoor of op andere locaties gebeurt steeds vaker. 

Het hybride werken van nu is niet meer weg te denken. Vanaf verschillende locaties werken is iets wat blijft. Het heeft voor zowel werknemer als werkgever veel voordelen. Denk hierbij aan het verkorten van de reistijd, betere concentratie en lagere kosten voor beide partijen. Werknemers vinden het prettig om gedeeltelijk vanuit huis te kunnen werken, omdat het meer flexibiliteit biedt. Dit kan de tevredenheid van werknemers verbeteren.
Met hybride werken wordt dus de combinatie van gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk vanuit huis of een andere locatie bedoeld. Werknemers hebben namelijk vanaf elke locatie toegang nodig tot gegevens. Er zijn veel slimme tools en oplossingen voorhanden om de (virtuele) samenwerking makkelijk te maken. 

Inrichting hybride werkplek
Een hybride werkplek kan op verschillende manieren worden ingericht. Elke organisatie werkt anders en heeft daardoor verschillende behoeftes. Het is belangrijk om te kijken wat je precies met een hybride werkplek wilt gaan doen en wat je als organisatie belangrijk vindt. De beveiliging van apparaten en het beheer ervan moet op afstand mogelijk worden. Met verschillende oplossingen is het mogelijk om dit succesvol in te richten. Zo kunnen werknemers met technische vragen ook op afstand geholpen worden. 

Onze accountmanagers geven graag advies over de hybride werkplek dus neem gerust contact op.

Meest Recent

 • Uitfasering Internet ExplorerUitfasering Internet Explorer
  Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd. Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.
 • Microsoft 365 Adoptie
  Overtuig je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je productiviteit door efficiënter te werken met de oplossingen van Microsoft 365!
 • Hybride samenwerken
  Is jouw kantoorruimte geschikt om werknemers op locatie samen te brengen met werknemers op afstand?Past jouw vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.