Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Hybride Werkplek

26-04-2022

Hybride werkplek
De manier waarop we momenteel werken is enorm aan het veranderen. We zijn mobieler dan ooit en hebben vanaf verschillende locaties toegang nodig tot gegevens. Werken vanuit huis, op kantoor of op andere locaties gebeurt steeds vaker. 

Het hybride werken van nu is niet meer weg te denken. Vanaf verschillende locaties werken is iets wat blijft. Het heeft voor zowel werknemer als werkgever veel voordelen. Denk hierbij aan het verkorten van de reistijd, betere concentratie en lagere kosten voor beide partijen. Werknemers vinden het prettig om gedeeltelijk vanuit huis te kunnen werken, omdat het meer flexibiliteit biedt. Dit kan de tevredenheid van werknemers verbeteren.
Met hybride werken wordt dus de combinatie van gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk vanuit huis of een andere locatie bedoeld. Werknemers hebben namelijk vanaf elke locatie toegang nodig tot gegevens. Er zijn veel slimme tools en oplossingen voorhanden om de (virtuele) samenwerking makkelijk te maken. 

Inrichting hybride werkplek
Een hybride werkplek kan op verschillende manieren worden ingericht. Elke organisatie werkt anders en heeft daardoor verschillende behoeftes. Het is belangrijk om te kijken wat je precies met een hybride werkplek wilt gaan doen en wat je als organisatie belangrijk vindt. De beveiliging van apparaten en het beheer ervan moet op afstand mogelijk worden. Met verschillende oplossingen is het mogelijk om dit succesvol in te richten. Zo kunnen werknemers met technische vragen ook op afstand geholpen worden. 

Onze accountmanagers geven graag advies over de hybride werkplek dus neem gerust contact op.

Meest Recent

 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?
 • Hoge NPS Score bij KPN!
  QNP behaalt een hoge NPS score bij KPN voor KPN ÉÉN oplossingen die wij onze klanten bieden.
 • IT Security – Phishing
  Criminelen vissen via websites of frauduleuze e-mails naar gegevens. Vaak doen ze dit door een inlogpagina van een bank of bijvoorbeeld de loginpagina van Office365 na te maken.
 • Einde ISDN van KPN
  Het is nu definitief. KPN stopt op 1 april 2022 met ISDN15/20/30.
 • Reminder – Einde 3G – KPN
  Vanaf 31 maart 2022 stopt KPN definitief met 3G. Zij zetten het 3G-netwerk uit omdat steeds minder mensen gebruikmaken van 3G en al internetten via 4G en 5G.