Printoplossingen van Kyocera

Samenwerking met Kyocera

Wil je meer weten?
headekyocera
Wil je meer weten?
GRIP OP PRINTEN

Efficiënte print-, scan- en kopieeroplossingen als verlengstuk van onze dienstverlening.

PRINTKOSTEN

Krijg inzicht in de kosten en mogelijkheden om deze te verlagen.

PRINTMANAGEMENT

Een allesomvattende aanpak voor efficiënt documentbeheer en veilig printen.

Grip op printen, printkosten en het beheer van gevoelige informatie

Als bedrijf is het soms nog steeds nodig om te printen, bijvoorbeeld voor het digitaliseren van papieren documenten. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke informatie veilig wordt afgedrukt en dat print-, scan- en andere processen efficiënter worden gemaakt. Daarnaast is het van belang om inzicht te krijgen in de kosten en mogelijkheden om deze te verlagen. Kyocera helpt je om controle te krijgen over gevoelige informatie en geld te besparen op het printen. 
 

zakelijkeprintoplossingen[4]

De 6 dimensies van Kyocera

Kyocera biedt een uitgebreide aanpak voor het veilig printen en digitaliseren van documenten. Dit omvat 1) het beheer en de service van printers, 2) het afdrukken volgens bedrijfsvoorschriften, 3) een beheeromgeving voor alle printers en gebruikers, 4) het gestructureerd digitaliseren en opslaan van documenten, 5) een archief voor digitale documenten en 6) cloud-oplossingen zodat medewerkers altijd en overal toegang hebben tot bedrijfsinformatie en kunnen printen en scannen. Met deze 6 dimensies heeft Kyocera een allesomvattende aanpak voor efficiënt documentbeheer en veilig printen. 

zakelijkeprintoplossingen[2]

Productiviteit en inzicht

MyQ van Kyocera biedt niet alleen eenvoudig printmanagement, maar zorgt ook voor veiligheid, productiviteit en minder verspilling. Met de gebruiksvriendelijke interface log je snel in voordat je gaat printen. Je ziet snel wanneer afdrukvolume afwijkt van de standaard. En hier kun je natuurlijk weer op acteren wat scheelt in de printkosten!  

Daarnaast biedt Kyocera met Scannervision een handige tool om papieren documenten te digitaliseren en via een drie-stappenproces te verwerken, op te slaan en te distribueren. Andere voordelen van Kyocera omvat de mogelijkheid om documenten veilig te printen, processen klantspecifiek in te richten en de kwaliteit van documenten te verbeteren. 

Een kleinere ecologische voetafdruk én besparing op totale kosten

Het is belangrijk om niet alleen naar de aanschafprijs van een printer te kijken, maar ook naar de totale kosten over de gehele gebruiksperiode, inclusief gebruik en onderhoud. Dit wordt ook wel de TCO genoemd en kan op de lange termijn veel kosten besparen. Kyocera biedt dus niet enkel oplossingen die je helpen veiliger en efficiënter te werken, maar ook om je ecologische voetafdruk te verminderen, bijvoorbeeld door het gebruik van minder papier.

Ondersteuning en altijd up-to-date met QNP

Bij QNP bieden wij servicecontracten aan voor onze oplossingen. Dit heeft diverse voordelen voor jou als klant: 

  • Geen grote eenmalige investering 
  • Ondersteuning wanneer je het nodig hebt - wij zorgen ervoor dat alles altijd werkt 
  • altijd up-to-date door continue updates 

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Download Whitepaper voor meer informatie