076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

maakt u zich zorgen over uw ict of laat u zich ontzorgen?

U wilt zich niet druk maken over ICT? Zorgen wij voor!

ICT, wat valt er eigenlijk allemaal onder? Eigenlijk te veel om op te noemen, maar voor ons in Breda begint het allemaal met wat ú wilt en nodig heeft. Uw manier van werken en uw doelstellingen vormen voor ons het vertrekpunt van elke samenwerking en elk project.

Stevig fundament

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u niet zo geïnteresseerd bent in technische verhalen. U wilt gewoon een ICT-omgeving die betrouwbaar, beschikbaar en bereikbaar is. Zodat uw medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Dat begrijpen we. En wat u daarvoor nodig heeft, is een ICT-infrastructuur als stevig fundament.

Alles wat u nodig heeft

QNP adviseert u over de best passende ICT-infrastructuur voor uw specifieke situatie, wensen en doelstellingen. Als we het eens zijn, leveren we de infrastructuur en verder alles wat u nodig heeft: servers, besturingssoftware, security, werkplekken, copier, printer, multifunctional etc. Vervolgens zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt.

Eigen servicedesk

Als alles operationeel is, nemen we graag het beheer van uw ICT-omgeving volledig voor onze rekening. Voor u een hele zorg minder en de garantie dat u ook in de toekomst lekker kan blijven werken. En als er eens wat is, zitten er deskundige mensen voor u klaar op onze eigen servicedesk voor 1e, 2e en 3e lijns ondersteuning. Zij beantwoorden al uw vragen: van eenvoudige gebruikersvragen tot de meeste complexe ICT-problemen.

ICT-regiefunctie

Op uw ICT-infrastructuur – bestaande uit servers, verbindingen en cloud-oplossingen – draaien uw bedrijfsapplicaties. Die applicaties zelf maken en leveren we niet, maar we weten er wel veel van. Moet ook wel, want al uw applicaties draaien op onze infrastructuur. Daarom vervullen wij ook een ICT-regiefunctie; wij zijn het verlengstuk van uw organisatie naar software- en IT-leveranciers, cloud-, mobile- en internetproviders etc.

QNP werkt klantgericht

Wij hebben een kleine IT-afdeling, die zich richt op werkplekbeheer en de implementatie en optimalisatie van IT-oplossingen. Een stabiele netwerkomgeving is voor ons onmisbaar. Dankzij QNP hebben we geen omkijken naar het serverpark en de infrastructuur. Voor een 24/7 productiebedrijf is continuïteit het allerbelangrijkst. We leggen de lat hoog als het gaat om snel leveren van kwalitatieve verpakkingen. QNP helpt ons door uitstekend netwerkbeheer.

Lees meer >>

PET Power

QNP regelt het

Zoals wij samen met onze klanten plannen uitdenken, zo doet QNP dat met ons. Mede daardoor kunnen wij ons focussen op de inhoud, bezig zijn met onze corebusiness, onze klanten en onze ontwikkeling. Wat ik prettig vind aan het werken in de cloud, is dat we zelf geen zorgen meer hebben over bijvoorbeeld de aanschaf van softwarelicenties. Bovendien ontstaat er veel meer flexibiliteit; het maakt niet uit waar je inlogt en vanaf welk apparaat je dat doet.

Lees meer >>

Teletronika

Direct meer weten?
Neem contact op met Dimitri:

Dimitri van Haasteren
Accountmanager ICT

DvHaasteren@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze andere diensten & aanpak


CLOUD


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid