076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl
TELECOM ZOALS DIE OOIT BESTOND, BESTAAT GEWOON NIET MEER.

U wilt optimaal bereikbaar zijn tegen zo laag mogelijke kosten. Zorgen wij voor!

Nog niet eens zo heel lang geleden was telecom een op zichzelf staand vakgebied. Inmiddels is vaste- en mobiele telefonie onlosmakelijk verbonden met uw IT. Daarmee zijn de flexibiliteit, schaalbaarheid en bereikbaarheid toegenomen. 

Cloud Telefonie
Telefonie in de cloud kent in de markt verschillende namen, zoals VoIP, Hosted, bellen over internet. Het vervangt de traditionele telefooncentrale aan de muur, is schaalbaar, flexibel en voorspelbaar in kosten. Verder bent u altijd verzekerd van de nieuwste functionaliteiten.

Mobiele Telefonie
QNP adviseert zakelijke abonnementen en diensten die zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij werken samen met alle gerenommeerde providers in Nederland en geven u een objectief en onafhankelijk advies. Wij zijn uw aanspreekpunt, als het gaat om technische of administratieve vraagstukken aangaande uw mobiele aansluitingen.

Vast-Mobiel Integratie
De werelden van Cloud en Mobiele Telefonie komen samen in een vast-mobiel integratie. Het zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon een volwaardig onderdeel wordt van de telefooncentrale. Middels deze oplossing bent u op uw mobiele toestel, zowel met het vaste- als mobiele nummer bereikbaar voor uw klanten.

QNP zorgt voor een juiste inventarisatie, advies en implementatie en werkt hierbij samen met de volgende gerenommeerde partners;

                 
                                                                 

Aanvullende producten/diensten:

>   Infrastructuur
>   Mobile Device Management
>   Projectbegeleiding

Wat zeggen onze klanten?

QNP is toekomstgericht

Ons denken begint vanuit de klant en niet vanuit onze producten. Om klanten te helpen te professionaliseren, moeten ze 24 uur per dag kunnen rekenen op adequate service. Een kritieke factor in dat proces is bereikbaarheid. Daarom zijn ook wij het moderne telefonietijdperk binnen gestapt. Wij profiteren van de vele voordelen die OZMO biedt. Met QNP hebben we de flexibiliteit en capaciteit om uit te breiden en de nieuwe locaties snel aan te sluiten.

Lees meer >>

Canon Business Center Nederland

QNP geeft eerlijk advies

De rol van QNP is bij ons de afgelopen jaren verschoven van eerstelijns ondersteuning naar advisering in de tweede lijn. Via preventief beheer wordt het systeem zodanig onderhouden, dat het stabiel blijft. Onze eigen systeembeheerder lost de eerste, simpele maar essentiële vragen van medewerkers op. QNP helpt ons bij de complexe zaken en heeft ons tot op heden nog niet teleurgesteld.

Lees meer >>

Villa Etiketten

Direct meer weten?
Neem contact op met Ronald:

Ronald Konings
Accountmanager

RKonings@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze andere diensten & aanpak


CLOUD


ICT


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid