076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

TELECOM ZOALS DIE OOIT BESTOND, BESTAAT GEWOON NIET MEER.

U wilt optimaal bereikbaar zijn tegen zo laag mogelijke kosten. Zorgen wij voor!

Nog niet eens zo heel lang geleden was telecom een op zichzelf staand vakgebied. Inmiddels is telecom onlosmakelijk verbonden met uw IT. Daarmee zijn de flexibiliteit, schaalbaarheid en bereikbaarheid toegenomen. Tegen aanzienlijk lagere kosten bovendien!

Optimaal bereikbaar

Als we het hebben over telecom, gaat het voor een belangrijk deel over de bereikbaarheid van uw organisatie. Die moet gewoon optimaal zijn, want nog altijd verloopt driekwart van alle klantcontacten via de telefoon. QNP adviseert en levert alle techniek, verbindingen en middelen die een optimale bereikbaarheid mogelijk maken.

Cloud telefonie / VoIP

Investeren in een eigen vaste telefooncentrale is tegenwoordig niet meer nodig. Telefonie vanuit de cloud – inclusief alle denkbare functionaliteiten zoals berichten, doorschakelen, wisselgesprek, beschikbaarheidsinformatie, vast/mobiel-integratie en conference calls – kunt u bij QNP als dienst afnemen. Flexibel, schaalbaar en betrouwbaar. Tegen een vaste maandelijkse prijs.

Efficiënt samenwerken

Naast de externe bereikbaarheid van uw organisatie, helpt QNP u ook om de onderlinge samenwerking tussen uw medewerkers te optimaliseren. Denk hierbij onder andere aan berichten, chatten, bestanden delen, schermen delen, conference calls en Skype for Business.

Producten/diensten

>   OZMO Cloud Telephony
>   Skype for Business
>   Projectbegeleiding

Wat zeggen onze klanten?

QNP is toekomstgericht

Ons denken begint vanuit de klant en niet vanuit onze producten. Om klanten te helpen te professionaliseren, moeten ze 24 uur per dag kunnen rekenen op adequate service. Een kritieke factor in dat proces is bereikbaarheid. Daarom zijn ook wij het moderne telefonietijdperk binnen gestapt. Wij profiteren van de vele voordelen die OZMO biedt. Met QNP hebben we de flexibiliteit en capaciteit om uit te breiden en de nieuwe locaties snel aan te sluiten.

Lees meer >>

Canon Business Center Nederland

QNP geeft eerlijk advies

De rol van QNP is bij ons de afgelopen jaren verschoven van eerstelijns ondersteuning naar advisering in de tweede lijn. Via preventief beheer wordt het systeem zodanig onderhouden, dat het stabiel blijft. Onze eigen systeembeheerder lost de eerste, simpele maar essentiële vragen van medewerkers op. QNP helpt ons bij de complexe zaken en heeft ons tot op heden nog niet teleurgesteld.

Lees meer >>

Villa Etiketten

Direct meer weten?
Neem contact op met Lex:

Lex de Groof
Accountmanager ICT

LdGroof@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze andere diensten & aanpak


CLOUD


ICT


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid

Share This