076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Eyeopener: 80% van alle security-issues begint bij gebruikers.

U wilt er zeker van zijn dat de IT-beveiliging optimaal is. Zorgen wij voor!

Er gaat vrijwel geen week voorbij of een security-issue haalt het nieuws. Privacygevoelige informatie die op straat ligt. Bedrijven die moeten betalen om hun bestanden te ontgrendelen. Of gehackte e-mails die in verkeerde handen komen. Dat wilt u niet.

Cybersecurity

Een mooi woord voor alle maatregelen die u moet nemen om veilig online te werken, is cybersecurity. De meeste mensen denken dan onmiddellijk aan firewalls, anti-virus software en regelmatig updaten om beveiligingslekken te dichten. En dat is volkomen terecht natuurlijk, want in het online tijdperk zijn dit absoluut cruciale randvoorwaarden. Maar er speelt nog veel meer.

De menselijke factor

Een optimale informatiebeveiliging is gebaseerd op drie fundamenten; mensen, technologie en beleid. Technologie is van oudsher de basis van QNP. Maar omdat de menselijke factor zo groot is – 80% van alle security-issues begint bij gebruikers – staan wij u ook terzijde bij de fundamenten mens en beleid. Bij bewustwording, attenderen, werkwijze en zelfs opvoeden van gebruikers.

Mobiel device management

De beveiliging van uw netwerk houdt niet op bij de voordeur van uw bedrijfslocatie. Denk ook aan de mobiele devices van medewerkers. Via smartphones, tablets en laptops – verstrekt door uw bedrijf of van gebruikers zelf (BYOD) – staan de deuren naar zakelijke e-mails, bedrijfsapplicaties en data soms wagenwijd open. Met mobiel device management nemen we de juiste beveiligingsmaatregelen en kunt u devices op afstand beheren.

Wat zeggen onze klanten?

QNP faciliteert onze groei

QNP heeft ons netwerk zo opgetuigd dat onze zware bedrijfssoftware goed functioneert. Bovendien zijn we de afgelopen jaren gigantisch gegroeid van drie naar tachtig medewerkers. Bij zo´n groei is er op automatiseringsgebied altijd wat te doen. Inmiddels hebben we zelf een facilitair manager in dienst, o.a. voor de eerstelijns vragen over automatisering. De rol van QNP is verschoven naar de tweede lijn: onderhoud op afstand en support bij calamiteiten en uitbreidingen.

Lees meer >>

Bink Groep

Direct meer weten?
Neem contact op met Maarten:

Maarten Legius
Commercieel Directeur

MLegius@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze andere diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid