Uitfasering Internet Explorer

Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd.

uitfasering internet explorer

Uitfasering Internet Explorer

Overstappen op nieuwe browser

Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.

Wat is dan nodig? In ieder geval het overstappen op een nieuwe browser, bijvoorbeeld Microsoft Edge. Microsoft Edge is de opvolger van Internet Explorer en heeft als voordeel dat het ‘legacy Internet Explorer applicaties’ support. Ook support Edge, vele Chrome-applicaties en werkt het als Microsoft product perfect samen met Microsoft 365.

Naast het overstappen op een andere browser zijn er mogelijk andere maatregelen die je dient te treffen om te blijven werken zoals je gewend bent.

Hulp bij de uitfasering van Internet Explorer?

Je wilt voorkomen dat per 14 februari uw (bedrijfskritische) applicaties niet meer werken. We helpen je graag met het uitfaseren van Internet Explorer en het overstappen op een alternatief. Voor jou en jouw collega’s. Zo blijft iedereen werken zoals hij/zij gewend is. Sterker nog, het komt de security zelfs ten goede.

Benieuwd of en welke acties jouw organisatie dient te nemen?

Meer nieuws

nieuwsitem microsoft[2]

Microsoft licenties

Prijsharmonisatie Microsoft licenties per 1 april 2023.

hybridewerkenqnp

Hybride werken

Door Corona heeft het hybride werken een snelle ontwikkeling gemaakt en lijkt hybride werken het nieuwe normaal te gaan worden.

rhf 6389 nomi teams scherm montage

Hybride samenwerken

Vergaderruimtes voor online (hybride) samenwerken

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!