Phishing Campagne

Maak kennis met de Phishing Campagne van QNP.

nieuwsitem phishingcampagne[2]

Het merendeel van de Nederlanders is zich niet bewust van de gevaren van cybercriminaliteit.

Beveiliging is een essentieel aspect van onze moderne digitale wereld, omdat het ons beschermt tegen potentiële bedreigingen en kwaadwillige aanvallen. Met de toenemende afhankelijkheid van technologie en internet is de noodzaak van beveiliging nog nooit zo groot geweest.

Een van de grootste uitdagingen op het gebied van beveiliging is de bescherming van bedrijfsgegevens.

Steeds meer informatie wordt online opgeslagen, waardoor deze gegevens kwetsbaar zijn voor hackers en andere cybercriminelen. Om deze bedreigingen tegen te gaan, zijn sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie essentieel. Bovendien moeten organisaties die informatie opslaan, zich houden aan strikte beveiligingsrichtlijnen om ervoor te zorgen dat deze informatie veilig blijft.

Phishing Security Awareness

Het is van cruciaal belang dat organisaties zich bewust zijn van de menselijke factor in beveiliging. Menselijke fouten, zoals het openen van verdachte e-mails of het gebruik van zwakke wachtwoorden, kunnen leiden tot beveiligingsproblemen. Het is essentieel om medewerkers regelmatig te trainen in beveiligingsbewustzijn en hen te voorzien van de nodige hulpmiddelen om hun werk veilig uit te voeren.

QNP biedt haar klanten een Phishing Campagne.

Dit betreft een complete oplossing voor het verhogen van de bewustwording en het versterken van de vaardigheden van jouw IT-gebruikers. Middels deze dienst worden er per kwartaal frauduleuze mails naar uw medewerkers verzonden met een uitnodiging om door te klikken en gegevens achter te laten. Aan het eind van de campagne ontvang je van ons een rapportage waarin de uitkomsten en adviezen staan om de gebruikers bewust te maken van de gevaren.

Mocht je met het bewustzijn van je medewerkers aan de slag willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Meer nieuws

nieuwsitem microsoft[2]

Microsoft licenties

Prijsharmonisatie Microsoft licenties per 1 april 2023.

hybridewerkenqnp

Hybride werken

Door Corona heeft het hybride werken een snelle ontwikkeling gemaakt en lijkt hybride werken het nieuwe normaal te gaan worden.

cyberawareness

Cyber Security Awareness

Bewustwording, en blijven beseffen! Wat is de zwakste schakel binnen cyber security van jouw organisatie?

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!