Microsoft 365 Adoptie

De afgelopen jaren kiezen steeds meer organisaties voor de mogelijkheden van Microsoft 365 en de Moderne Werkplek.

algemeen1

Adoptie en training

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers deze nieuwe technologie omarmen en zo efficiënt mogelijk gaan gebruiken? Adoptie speelt hierin een belangrijke rol.

Met een goede adoptie overtuig je je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je de productiviteit doordat gebruikers efficiënter met de oplossingen van Microsoft 365 kunnen werken. Daarnaast zorgt een goede adoptie voor meer vertrouwen bij de gebruikers, waardoor het werkplezier toeneemt.

De adoptie begint bij QNP al voordat de daadwerkelijke migratie start. Aan de hand van een workshop bepalen wij samen met jou de beste inrichting van de omgeving en werkwijze voor jouw medewerkers. Verder begeleiden wij tijdens en na de migratie jouw organisatie bij de verandering naar de Moderne Werkplek middels een uitgebreid adoptieplan. Hierbij maken wij gebruik van o.a. web-based trainingen, interactieve klassikale trainingen, inloopsessies en video instructies. QNP beschikt hiervoor over Adoptie Consultants welke gespecialiseerd zijn in het trainen en begeleiden van jouw medewerkers in het gebruik van Microsoft 365.

Meer nieuws

sessiesqnp

Inspiratiesessies

Op donderdag 22 juni a.s. organiseren wij inspiratiesessies over SharePoint, (Micosoft365) Security en Azure Virtual Desktop.

rhf 6389 nomi teams scherm montage

Hybride samenwerken

Vergaderruimtes voor online (hybride) samenwerken

nieuwsitem phishingcampagne[2]

Phishing Campagne

Het merendeel van de Nederlanders is zich niet bewust van de gevaren van cybercriminaliteit.

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!