Hybride werken

Door Corona heeft het hybride werken een snelle ontwikkeling gemaakt en lijkt hybride werken het nieuwe normaal te gaan worden.

hybridewerkenqnp

Hybride werken binnen jouw organisatie

Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren. De tijd van een vaste werkplek is voorbij. Door de pandemie zijn werkplekken mobiel geworden. Daarom is het van groot belang dat jouw medewerkers overal dezelfde veilige en productieve werkervaring hebben. Of dat nu thuis, op kantoor of onderweg is.

Door de implementatie van apparaten en software die voor iedereen flexibel inzetbaar zijn, halen medewerkers het maximale uit hun werkplek. Met veilige toegang tot documenten en benodigde applicaties zorg je voor optimale productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Zo zijn bijvoorbeeld meetings efficiënter te maken met de samenwerkingstools- en platforms zoals Microsoft Teams, Poly video conferencing en Clickshare.

Hybride samenwerken kan je organisatie veel opleveren. Zo profiteer je van de voordelen van thuiswerken, zoals een betere combinatie met zorgtaken en het ontbreken van reistijd. Ook hebben je medewerkers de kans om live te overleggen en sociale interactie aan te gaan met collega’s.

Tips om hybride samenwerken beter te stroomlijnen:

  1. Stel een hybride werken beleid op
  2. Pas de inrichting van je kantoor aan
  3. Zorg voor een goede thuiswerkplek
  4. Kies de juiste (samenwerking)tools
  5. Beveilig de hybride samenwerking
  6. Loop alle processen na. 

QNP biedt diverse oplossingen om je vergaderruimten geschikt te maken voor hybride samenwerking. Van ruimte reserveringsoplossingen via Teams Rooms tot video conferencing oplossingen van Poly en zakelijke interactieve touchscreens voor optimaal beeld en vergaderbeleving.

Is jouw organisatie al klaar om de nieuwe manier van hybride werken in te luiden? Graag nodigen wij je uit voor een demo van de mogelijkheden bij ons hypermoderne kantoorpand zodat je zelf kunt ervaren hoe hybride vergaderen maximaal ondersteund kan worden.

Meer nieuws

threadstone[4]

ThreadStone CyberSecurity

QNP is een strategische samenwerking aangegaan met ThreadStone CyberSecurity.

sessiesqnp

Inspiratiesessies

Op donderdag 22 juni a.s. organiseren wij inspiratiesessies over SharePoint, (Micosoft365) Security en Azure Virtual Desktop.

nieuwsitem microsoft[2]

Microsoft licenties

Prijsharmonisatie Microsoft licenties per 1 april 2023.

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!