Hybride vergaderen

De manier waarop we werken als gevolg van de corona pandemie is enorm veranderd.

 rb hybridevergaderen

Mensen combineren werken thuis met werken op kantoor.

Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken? Slechts een klein deel van de vergaderruimten op kantoor laat deelnemers vanuit huis als gelijkwaardige deelnemen aan de vergaderingVergaderruimten lopen achter op de realiteit. Met grote gevolgen.

Ervaring

We vergaderen er lustig op los. Maar hoe vergader je, als 3 mensen op kantoor werken en 3 werknemers vanaf een andere locatie deelnemen aan de vergadering? Wij zien legio praktijkvoorbeelden waar het mis gaat. Deelnemers zijn slecht verstaanbaar, delen van schermen werkt niet vlekkeloos, allerlei randapparatuur zorgt voor een omslachtige manier van werken. Veel vergaderingen starten te laat doordat de ‘techniek’ niet werkt.

Teams Rooms & Poly: een krachtige combi

Met Teams Rooms en een Poly video conference systeem neemt een vergaderkamer deel aan een meeting. Net als een persoon dit doet. Hierdoor maak je de vergaderervaring inclusief en schaalbaar. Iedereen doet echt mee, ongeacht waar je bent. Teams Rooms is geen nieuwe technologie. Wel nieuw is dat organisaties die hybride werk omarmen alle vergaderkamers hiermee uit kunnen rusten. Alles is simpel in gebruik. Meebewegende, intelligente camera’s. Video’s en presentaties delen terwijl je de reacties van de deelnemers registreert. Alle neuzen dezelfde kant op, ongeacht de plek van waar een medewerker deelneemt.

Ervaar Microsoft Teams rooms vergaderen zelf

We nemen je op ons moderne kantoor in Breda mee in de wereld van hybride werken. Je neemt deel aan een Teams Rooms demovergadering en je ontdekt zelf de voordelen van vergaderen via Teams Rooms in combinatie met de geavanceerde mogelijkheden van de Poly video conference systemen.

Meer nieuws

bloggecertificeerd

ISAE3402 type 2 behaald!

QNP heeft de ISAE3402 type 2 (SOC 2) certificering behaald en daar zijn we trots op!

ictconsultancy

ICT Consultancy

Steeds vaker wordt ons gevraagd om klanten te ondersteunen in het gebruik van de werkplek en de kantoor applicaties.

sessiesqnp

Inspiratiesessies

Op donderdag 22 juni a.s. organiseren wij inspiratiesessies over SharePoint, (Micosoft365) Security en Azure Virtual Desktop.

marcosnip20222[website]
Hulp nodig of samen werken aan een zorgeloze oplossing?

Marco helpt je graag verder!