076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

maakt u zich zorgen over uw ict of laat u zich ontzorgen?

QNP heeft uitgebreide kennis van de zorgsector

Zorginstellingen worden geconfronteerd met uitdagingen als wijzigingen in het financieringsmodel, een prominente rol voor de zorgverzekeraars, meer regie bij de patiënt en voortschrijdende digitalisering. Organisaties bewegen zich in deze dynamische markt en zoeken daarbij op verschillende vlakken naar ervaren en betrouwbare partners. ICT speelt daarbij een cruciale rol.

Een breed dienstenaanbod

Alle ICT en telecom expertise binnen QNP, hebben wij verrijkt met inhoudelijke kennis aangaande de zorgprocessen. Wij begrijpen wat er in zorginstellingen verwacht wordt en welke voorzieningen daar voor nodig zijn. Niet vanuit de techniek, maar vanuit het zorgproces geredeneerd.

Naast directe ondersteuning in netwerkbeheer en het verzorgen van netwerkinstallaties, bieden wij nog een breed dienstenaanbod. Denk aan ondersteuning bij pakketselecties en bij leverancierskeuze voor ICT voorzieningen, optimaliseren van bedrijfsprocessen of het inrichten van de IT infrastructuur.
Maar ook interim management en projectcoördinatie. Evenals NEN7510 audits en advies, detachering, optimalisatieadvies en ICT outsourcing trajecten.

Wat zeggen onze klanten?

QNP weet wat er speelt

Op basis van onze behoeften legde QNP meerdere concepten voor om het systeembeheer in onze organisatie te optimaliseren. Inmiddels is ons oude serverpark vervangen door een zeer stabiel netwerk. De overgang verliep vrijwel vlekkeloos. Op de momenten dat er wat aan de hand was, volstond één belletje naar onze contactpersoon. Fijn, als je mensen gewoon rechtstreeks kunt benaderen. Bij QNP weten ze wie je bent en wat er binnen je organisatie speelt.

Lees meer >>

Het Parkhuis

Direct meer weten?
Neem contact op met Jan:

Jan Goos
Adviseur

JGoos@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze andere diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid